Στοίχημα: Προβάδισμα η Μπορντό, δε χάνει η ΑΕΚ

Πλήθος αναμετρήσεων μας προσφέρει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, ενώ εντός των συνόρων ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ της Σουπερλίγκ σε Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος – Παναθηναϊκός) και Τούμπα (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ). Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το ντέρμπι “Δικεφάλων”, ενώ η τριάδα των ποδοσφαιρικών μας επιλογών συμπληρώνεται με αναμετρήσεις από την Α’ Γαλλίας και την Α’ Βραζιλίας. Όπως κάθε φορά, υπάρχει και μπασκετική επιλογή.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις, αφού σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται online στη χώρα μας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Betshop.

Το… χρειάζονται περισσότερο οι “γιρονδίνοι”

Ξεκινάμε με την πρώτη από τις δύο δυνατές σημερινές μας προτάσεις, που είναι ο Άσσος Draw No Bet της Μπορντό επί της Μαρσέιγ σε απόδοση 1.81 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι δύο ομάδες μάχονται για την 5η θέση του πίνακα, που εξασφαλίζει σίγουρα έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η 6η θέση, θα πρέπει η Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτήσει το Κύπελλο Γαλλίας επί της Ανζέ. Αυτή τη στιγμή την 5η θέση κατέχει η Μαρσέιγ, μόλις στο -1 βρίσκεται η Μπορντό.

Από ζευγάρι ισοπαλιών προέρχονται οι γηπεδούχοι, τρεις νίκες συμπληρώνουν το αήττητο σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών. Η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-1 της Νις την περασμένη Κυριακή και συμπλήρωσε εννιά ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα (5-4-0). Μόνο η νίκη βολεύει τους “γιρονδίνους”, οι Μαρσεγιέζοι παίζουν ουσιαστικά για δύο αποτέλεσμα. Θεωρούμε, λοιπόν, ως σοφότερη επιλογή τον Άσσο με κάλυψη.

Σε καλύτερο “φεγγάρι” η Σάντος

Η δεύτερη σημερινή δυνατή μας επιλογή είναι το Χ2 της Φλουμινένσε στην έδρα της Σάντος σε απόδοση 2.00. Πρώτη αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας, με τη “Φλου” να επιζητά φέτος ένα πολύ καλύτερο πλασάρισμα στον πίνακα (σε σχέση με τη 13η θέση της περσινής σεζόν) και τη Σάντος να έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα και να προσβλέπει σε μία ανάλογη πορεία. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έρχονται ντεφορμαρισμένοι στο σημερινό παιχνίδι, καθώς συνδύασαν με ήττες τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Δέχθηκαν δύο “χαστούκια” από τη μισητή συμπολίτισσα Φλαμένγκο στο διπλό τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος Carioca 1 και ακολούθησε το ατυχές 1-0 από τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, που δε στάθηκε ικανό να της στερήσει την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα (νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς). Η Σάντος, από την πλευρά της, έχει πάρει τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της (για Κύπελλο Βραζιλίας και Κόπα Λιμπερταδόρες). Πηγαίνουμε, λοιπόν, με το μομέντουμ.

Θέλει “εκδίκηση” η “Ένωση”

Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές μας επιλογές με το ντέρμπι “Δικεφάλων” της Τούμπας, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 για την ΑΕΚ σε απόδοση 2.10. Νωπές είναι οι μνήμες στις δύο ομάδες από τον τελικό Κυπέλλου του Πανθεσσαλικού (06/05), που βρήκε θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1. Το ματς χαρακτηρίστηκε από τα έντονα επεισόδια πριν την έναρξη του, ενώ… συζητείται ακόμα η φάση του δεύτερου γκολ των “ασπρόμαυρων”, όπου ο Πέδρο Ενρίκε ήταν σε θέση οφσάιντ πριν σκοράρει. Σημειώνουμε ότι η “Ένωση” εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, που… οδήγησε στην παραίτηση του επόπτη Κάλφογλου.

Η ψυχολογία είναι σίγουρα με το μέρος των γηπεδούχων, που έχουν επικρατήσει στα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, διατηρούν πολύ καλή εντός έδρας παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ. Η “Ένωση”, όμως, έρχεται με σαφείς τάσεις “εκδίκησης”, όντας πολύ βελτιωμένη με τον Χιμένεθ στα εκτός έδρας παιχνίδια της (σερί 5-5-0 στις τελευταίες πέντε εξόδους για όλες τις διοργανώσεις). Από τη στιγμή που ξεκινάει, επίσης, με -2 (2 βαθμούς ο ΠΑΟΚ στον ειδικό πίνακα και 0 βαθμούς η ΑΕΚ), έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τους βαθμούς.

Βγαίνει το Over στην Ανδόρρα

Κλείνουμε με την μπασκετική μας επιλογή, που είναι το Over 167.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Ανδόρρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε απόδοση 1.91. Το ματς γίνεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας στην ισπανική λίγκα και είναι αδιάφορο βαθμολογικό. Η γηπεδούχος Ανδόρρα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ έχει “κλειδωμένη” την πρώτη θέση. Από υψηλό σκορ χαρακτηρίστηκαν οι δύο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τη Ρεάλ να επικρατεί με 96-92 στην παράταση στον πρώτο γύρο και με 99-93 στον προημιτελικό του Κυπέλλου. Από εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις χαρακτηρίζονται αμφότερες οι ομάδες κι έτσι βλέπουμε πολύ πιθανό το Over 167.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις