Νίκη με ανατροπή για Σαρακηνό

Νίκη με ανατροπή για το Σαρακηνό, που επικράτησε στο γήπεδο Πορταριάς με 3-1 της Ακρόπολης Σέσκλου, η οποία προηγήθηκε στο σκορ με το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στο α΄ μέρος ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι κι αυτά ήταν το σκορ ημιχρόνου, στο β΄ ημίχρονο τα υπόλοιπα τέρματα για το Σαρακηνό, που ήταν καλύτερος σε όλη τα διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα…

Στο 3΄ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι όταν από ελεύθερο η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή του Σαρακηνού και πλάγια, ο Τσουκάλης επιχείρησε μια σέντρα- σουτ και η μπάλα με τη βοήθεια των αμυντικών κατέληξε στην εστία, δίνοντας το προβάδισμα στην Ακρόπολη.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27′ με πέναλτι που κέρδισε ο Κοντοβάς κι εκτέλεσε ο Σαμαράς, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.
Στο 48′ Ο Βαλωτής πέτυχε το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή και το 3-1 έκανε ο Κοντοβάς στο 85′ μετά από άψογη συνεργασία των Καλαμάτα, Μπέικου, Βαλωτή και τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον Κοντοβά, που πλάσαρε όμορφα στη δεξιά γωνία κι αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 3-1.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρέλος, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Ιωάννου, Ζαρίφης, Σαμαράς (70′ Σούδης), Κοντοβάς, Μπέικος, Δουλάς (46 Βαλωτής), Καλαμάτας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις