«Τρίποντο» στον… καυτό ήλιο, για Θησέα στη Σκιάθο

Νικηφόρα πέρασε από τη Σκιάθο ο Θησέας με σκορ 1-0, σε μια αναμέτρηση που έγινε υπό πολύ υψηλή θερμοκρασία (ξεκίνησε στις 14:30′), αλλά σε άριστο κλίμα μεταξύ των δυο ομάδων, αφού δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Θησέας με το σημερινό αποτέλεσμα έδωσε συνέχεια στο σπουδαίο σερί του που ξεκίνησε από…

τη 19η αγωνιστική και μετρά οκτώ νίκες (η μία στα χαρτιά με την ΑΕ Διμηνίου) και μια ισοπαλία. Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου (45’+) με σουτ «κεραυνό» του Βλάχου έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τους γηπεδούχους να μην προλαβαίνουν να κάνουν ούτε σέντρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η καλύτερη στιγμή και πάλι για το Θησέα (80′) με σουτ του Ισά στο δοκάρι, αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας της Σκιάθου απέκρουσε κι άλλαξε πορεία στην μπάλα, στέλνοντάς τη στη συμβολή των δοκών της εστίας του.
Με έντεκα ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η ομάδα της Αγριάς, λόγω πολλών απουσιών, είτε για επαγγελματικούς λόγους (Κόρμπας, Καραλόπουλος), είτε λόγω τραυματισμών (Βουρδάκης, Ακριβούσης, Γιαννούλας). Στους τραυματίες και ιδιαίτερα στο Γιαννούλα που έβγαλε τη λάμα από το σπασμένο του πόδι, αφιέρωσαν τη νίκη συμπαίκτες και Διοίκηση, ευχόμενοι καλή αποκατάσταση.
Του αγώνα των μεγάλων ομάδων προηγήθηκε αναμέτρηση των ακαδημιών στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣΘ, με τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές του Θησέα να ταξιδεύουν μαζί με την μεγάλη ομάδα, αποκομίζοντας μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Πολλές ευχαριστίες για την άριστη φιλοξενία στην ομάδα της Σκιάθου και προσωπικά στον Πρόεδρο της κ. Γ. Μιτζέλο, εξέφρασαν οι παράγοντες του Θησέα.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Μπρέγκου, Γιουράκης, Τουρναβίτης, Γραβάνης, Ντ. Πρίφτι, Κεμάλι, Τάσσου, Αλ. Τζελάι, Π. Φερετζέλης (46′ Θ. Σταμέλος), Χρ. Δημητρίου
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ζάγκας, Αναστασίου., Μοράλες, Γαρυφάλλου, Λάμπρου, Ισά, Ταυρής, Βλάχος, Γκουγκούδης, Μουσαλάρι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις