Κόλλησαν στο «μηδέν» Ολυμπιακός Β. και Ρήγας Φ. (photos)

Παιχνίδι χωρίς τέρματα στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου, με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου για την 29η (προτελευταία) αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολλές ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως καμία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν στα ενενήντα λεπτά του αγώνα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Πώς παρατάχθηκε ο Ρήγας Φεραίος
Ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου, Λάκης Μπακάλης, επέλεξε επίσης διάταξη 4-4-2. Τερματοφύλακας ήταν ο Παπαγιάννης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Ράπτης και το αριστερό ο Σπαθής, ενώ οι Κουσκουρίδας και Γκάγκας συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Μπόρας με τον Αλεξίου και στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν ο Γεωργατζής (δεξιά) με τον Λάμπρου (αριστερά). Τέλος, στην επίθεση ξεκίνησαν οι Σέττος και Τζοβάρας.

Πώς παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου
Ο προπονητής της ομάδας του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, επέλεξε διάταξη 4-4-1-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Κατσούλης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Κόκας Δ. και το αριστερό ο Κόκας Α., ενώ οι Ζώνας και Ντόικιτς συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ανασταλτικοί μέσοι ήταν ο Ευθυμιάδης με τον Σκανδάλη, μπροστά τους στον άξονα τοποθετήθηκε ο Αναστασίου και στις πτέρυγες ο Κέρι (δεξιά) με τον Δωματά (αριστερά). Τέλος, σε θέση σέντερ φορ ξεκίνησε ο Φλίγκος.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να μετρά δύο καλές στιγμές και τον Ρήγα Φεραίο μία. Μόλις στο 8′ το σουτ του Σέττου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Αντίθετα, η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε δεκαπέντε λεπτά αργότερα, με τον Αναστασίου να δοκιμάζει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, αλλά η μπάλα αρχικά να βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό και έπειτα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαγιάννη. Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου 45λέπτου, ο Κέρι εκτέλεσε συρτά το φάουλ, που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παπαγιάννη, με τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ρήγα.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, καθώς το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ήταν λιγοστές. Στο 67′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Κόκκας Δ. έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Παπαγιάννη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Τέλος, η μόνη καλή στιγμή για τον Ρήγα Φεραίο σημειώθηκε στο 73′, με την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σπαθή, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Κατσούλη.

Κίτρινες: 6′ Αλεξίου, 47′ Βουραζέρης, 84′ Μπακάλης – 70′ Ζώνας
Κόκκινες: 90′ Αλεξίου – 93′ Ζώνας
Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας)
Βοηθοί: Καραγιάννης (Λάρισας), Τσιμπρίδης (Σάμου)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Ράπτης (79′ Μπακάλης), Γκάγκας, Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου, Λάμπρου, Κουσκουρίδας (46′ Βουραζέρης), Τζοβάρας, Γεωργατζής, Σέττος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Κόκας Δ., Κόκας Α., Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δωματάς, Αναστασίου (58′ Παπαϊωάννου), Φλίγκος, Κέρι, Σκανδάλης.