Λ. Μπακάλης: Αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Ρήγα

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προπονητή του Ρήγα, Λάκη Μπακάλη, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ομάδα, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κυανολεύκων»:

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι αγωνιστικά. Και στα 90 λεπτά ο ρυθμός ήταν ίδιος. Εμείς, ως ομάδα, λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά στο αμυντικό μας κομμάτι. Εκεί όπου αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα όλη τη χρονιά. Όποτε μέναμε πίσω στο σκορ και ανοιγόμασταν να ισοφαρίσουμε δεχόμασταν και δεύτερο και πολλές φορές και τρίτο γκολ, με αποτέλεσμα να διασυρόμαστε.
Ο Ολυμπιακός ερχόταν από «τεσσάρες» στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν και για μας ένας θόρυβος και ένας φόβος. Νομίζω, ωστόσο, ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στο ανασταλτικό μας κομμάτι. Ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και αυτό συνετέλεσε στο να μην μπορούν να αναπτυχθούν οι ομάδες. Με πολλά φάουλ και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και από την πλευρά μας, καθώς ήθελε πάθος, για να πάρουμε την ισοπαλία ή τη νίκη.
Ο βαθμός που κατακτήσαμε είναι χρήσιμος, μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν. Στον Ολυμπιακό εύχομαι να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα η χρονιά, να ηρεμήσει η ομάδα, να ξεκουραστούν όλοι, καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση.
Εμείς, από την πλευρά μας έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το ματς που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος του μήνα, θα παραθέσω το καθιερωμένο γεύμα στους ποδοσφαιριστές, με την ολοκλήρωση της χρονιάς.
Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στον Ρήγα Φεραίο. Το λέω σήμερα και θα ήθελα να μην μου κάνετε καμία ερώτηση πάνω σ’ αυτό. Θα του πούμε εκτενέστερα, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Είναι κάτι, πάντως, που το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό και είχα πάρει την απόφασή μου να το ανακοινώσει στο τελευταίο παιχνίδι έδρας, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό».
Ο Λάκης Μπακάλης διευκρίνισε πως είναι η τελευταία του χρονιά, ως προπονητής του Ρήγα, καθώς δεν πρόκειται να σταματήσει την προπονητική του καριέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις