Ισοπαλία… σαν ήττα για Απόλλωνα

Σε μια αναμέτρηση με απόλυτο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, που κάνουν την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, Απόλλων Καναλίων και Άρης Μελισσατίκων ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με το γκολ των φιλοξενούμενων να σημειώνεται στο 95’…

Πολύ καλή η αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα, που είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, ιδιαίτερα στο διάστημα μετά το 60′ που κυριάρχησε, ωστόσο στο τέλος πλήρωσε την αδυναμία του να σκοράρει.
Οι παίκτες του Άρη προηγήθηκαν, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το θετικό γι αυτούς αποτέλεσμα χάνοντας έτσι έδαφος στην κούρσα της παραμονής.
Το 1-0 έγινε στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίρου, σε μια φάση που ο Ίμπρα- ο παίκτης πάνω στον οποίο έγινε το φάουλ- χτύπησε άσχημα το χέρι του, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, καθώς υπέστη κάταγμα.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60′ μετά από πολύ καλή ενέργεια του Τσιουρή, που έκανε τη σέντρα για να σκοράρει ο Γιαννακούρας με πλασέ.
Το προβάδισμα και η ανατροπή σημειώθηκε τρία λεπτά μετά, όταν από κάθετη του Λαρίση ο Τσιουρής πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 2-1.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 95′ και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά με σκόρερ το Σπύρο Νούσια. Στην ίδια φάση ο Φώτου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε.
Για τρίτο παιχνίδι δόθηκε χρόνος συμμετοχής στα νεαρότερα παιδιά, από πλευράς Άρη Μελισσατίκων, με τον προπονητή τους να δηλώνει ικανοποιημένος από το βαθμό που αυτά ανταποκρίνονται.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Φέιζο (85′ Κατσικαδάμος), Πάντσιος, Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Γ. Μαστακούλης (24′ λ. τρ. Α. Μαστακούλης), Τσιουρής, Μπάρδας (55′ Γιαννακούρας), Ρακής
ΑΡΗΣ ΜΕΛ: Κουρίτας Τσίρος Σιαμέτης, Γούσιος, Τσιαντής, Κάρρος, Πετρόπουλος (75′ Χάνος), Θεοδώρου (65′ Κουτλουμπάσης), Δημόπουλος, Ίμπρα (24′ λ τρ Μερμίγγης), Νούσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις