«Χρυσή» νίκη για Αγ. Παρασκευή

«Χρυσό» τρίποντο για την Αγ. Παρασκευή στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, καθώς επικράτησε στην έδρα της επί του Διαγόρα Στεφ. με 3-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς προηγήθηκαν από νωρίς με…

εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαμίδα (7′), που πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε χαμηλά στη γωνία της αντίπαλης εστίας.
Στο β’ ημίχρονο πλέον, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους (60΄) με το Λούμπαρδο που βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ και πλάσαρε σωστά.
Στο 74′ είχαμε νέα τροπή στο παιχνίδι με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, αφού μείωσαν σε 2-1 οι φιλοξενούμενοι, με πλασέ του Λουφόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από πάσα του Κουβελά.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 91′ με ατομική ενέργεια του Μπόλη, που έκανε μεγάλη κούρσα από τα δεξιά κι όμορφο τελείωμα.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «τελειώσει» πιο γρήγορα το παιχνίδι, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική επιλογή, καθώς και στα δυο ημίχρονα έχασαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στην κόντρα επίθεση, με τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Τσιγκλιφής (30′ λ.τρ. Παναγιώτου), Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Χατζημητροφάνης, Μπόλης, Αγραφιώτης, Καραγιάννης, Μαρμαρινός (70′ Κόφφας), Γιάτσιος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ: Ξανθάς, Καρατζιώλης, Σιαμέτης, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης (30′ Αποστολίδης), Πάσχος (70′ λ. τρ. Λουφόπουλος), Καλιακούδας, Καπούλας (46′ Κ. Καραπλιάγκος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις