Νίκη και δεύτερη θέση για Πύρασο

Νίκη που τον έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέτυχε ο Πύρασος στην έδρα του, επικρατώντας του Παγασητικού με 1-0. Καλύτεροι ήταν οι γηπεδούχοι, που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να επιτύχουν μεγαλύτερο σκορ, η κλασικότερη ευκαιρία του Παγασητικού ήταν και…

η πρώτη του αγώνα και ίσως άλλαζε τις ισορροπίες, αν είχε διαφορετική κατάληξη.
Αναλυτικότερα, στο 5′ Ο Μπερτζέμης απέφυγε τον Τσιλίγκο ,πλάσαρε, αλλά ο Γιοβάνης έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος.
Στο 24′ σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Ζαχαράκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Βιζάνι. Στη συνέχεια της φάσης, εκτέλεση κόρνερ από τον Τανάγια, κεφαλιά του Κόκκα από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο έδαφος και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28′ σουτ του Θάνου, μπλόκαρε ο Τσιλίγκος.
Στο 36′ μετά από σέντρα σουτ του Ρουκά από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παγασητικού, κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου
Στο 47′ σέντρα του Ρουκά, κεφαλιά του Σφάκα μπροστά στην εστία, με τη μπάλα να μη βρίσκει στόχο, όπως έγινε και με ωραίο σουτ του Κατή (49′), που κατέληξε λίγο άουτ.
Στο 69′ από απομάκρυνση του Τσιλίγκου, ο Ρουσσάς πλάσαρε σε άδεια εστία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 89′ ωραία ενέργεια του Ζαχαράκη, που έβγαλε ασίστ στη μικρή περιοχή στον Δαμάσκο, όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Βιζάνι.
Στις καθυστερήσεις (90+2′) ο Τσορμπαντζής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του Παγασητικού με δέκα παίκτες ως τη λήξη της αναμέτρησης.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας (68′ Σιώμος), Ερρ. Βαν Ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Ζαχαράκης, Τανάγιας, Κόκκας (88′ Σκαρλάτος), Κατής, Σφάκας (58′ Δαμάσκος).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Μαγιόγλου, Σίμος (84′ Βουρδάκης), Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Τσούτσας, Μπερτζέμης, Τσορμπαντζής, Μπούρντα, Θάνος, Μπραχόλι (67′ Ρουσσάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις