Πόλο: Αποκλείστηκαν οι παίδες της Νίκης

Η Νίκη αποκλείστηκε στην κορυφαία δεκάδα ομάδων στο πόλο όσον αφορά την ηλικιακή κατηγορία των παίδων, μένοντας εκτός της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Ιουλίου. Και αυτό διότι στον όμιλο που φιλοξενήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας

και χθες Κυριακή σε αυτό του Βόλου, έμεινε 3η, πίσω από τη Ν.Ε. Πατρών και τον Νηρέα Λαμίας, που πήραν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης. Το γκρουπ συμπλήρωσαν οι Ν.Ο. Λάρισας και Δελφίνια Πτολεμαΐδας, που επίσης αποκλείστηκαν.
Στην πρεμιέρα της Παρασκευής η Νίκη έκανε καλή εμφάνιση και κέρδισε 10-4 τον Ν.Ο. Λάρισας. Το Σάββατο έδωσε δύο αγώνες. Αυτός κόντρα στη Ν.Ε. Πατρών δεν ήταν νικηφόρος, καθώς η Νίκη έχασε με 10-6.
Αντίθετα, στο βραδινό ματς με αντίπαλο τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας η Νίκη δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην κατάκτηση του «τριπόντου» με το ευρύ 14-2.
Η 2η προνομιούχος θέση κρίθηκε στον αγώνα με τον Νηρέα Λαμίας. Οι Βολιώτες «δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με 14-7.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του 5ου ομίλου είναι τα παρακάτω:
Νίκη-Ν.Ο. Λάρισας 10-4
Νηρέας Λαμ.-Ν.Ε. Πατρών 10-12
Ν.Ε. Πατρών-Νίκη 10-6
Δελφίνια-Νηρέας Λαμ. 1-14
Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Πατρών 4-17
Νίκη-Δελφίνια 14-2
Δελφίνια-Ν.Ο. Λάρισας 1-8
Νηρέας Λαμ.-Νίκη 14-7
Ν.Ε. Πατρών-Δελφίνια 16-3
Ν.Ο. Λάρισας-Νηρέας Λαμ. 7-14

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Ν.Ε. Πατρών 12
2. Νηρέας Λαμ. 9
3. Νίκη 6
4. Ν.Ο. Λάρισας 3
4. Δελφίνια 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις