Ο Ολυμπιακός Βόλου τίμησε τη μνήμη τους (photos)

Με συγκίνηση και κατάνυξη τελέστηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα μνημόσυνο στη μνήμη όλων των παραγόντων, αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου. Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην προσφορά του συλλόγου στην κοινωνία σ’ όλη τη διαδρομή των 80 χρόνων από την ίδρυσή του, ενώ προέτρεψε όλους όσοι υπηρετούν και αγαπούν τον Ολυμπιακό να παραμείνουν ταπεινοί και ενωμένοι, συνεχίζοντας το έργο τους.
Ο Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου ήταν κατάμεστος από κόσμο, καθώς το «παρών» έδωσαν πολλοί συγγενείς των θανόντων, δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και παλιοί παράγοντες του Ολυμπιακού.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη έδωσε το «παρών», οι διοικούσες επιτροπές ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και έφοροι των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού απέτισε φόρο τιμής σε όλους όσοι προσέφεραν και υπηρέτησαν τον σύλλογο από διάφορα πόστα, είτε ως αθλητές και προπονητές, είτε ως παράγοντες, αλλά και στους φιλάθλους που αγάπησαν την ομάδα και συνέδεσαν το όνομά τους με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το «παρών» στην εκδήλωσε έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας.