Ξηροφώτος: «Κέρδος ο Ματθαίου»

Στην κακή αγωνιστική συμπεριφορά στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η αιτία της ήττας από τον Διαγόρα, στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε πως παρά την ήττα το κέρδος ήταν η πολύ καλή απόδοση του Άγγελου Ματθαίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Ανταποδίδω στον συνάδερφο τα καλά του λόγια. Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο. Μια νεοφώτιστη ομάδα που έκανε μια φοβερή πορεία με πολύ καλά αποτελέσματα. Όσον αφορά το αγωνιστικό η έδρα ήταν δυο χρόνια αήττητη. Ήταν δέκατο τέταρτο παιχνίδι και δυο το κύπελλο, δεκαέξι παιχνίδια είχαμε έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στο δέκατο έκτο ήρθε η ήττα. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να την αποφύγουμε δεν ήρθε όμως το γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε τέσσερις με πέντε κλασικές ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ ώστε να πάρουμε το προβάδισμα. Μοιραία και στην περίπτωση που δεχτήκαμε το γκολ του αντιπάλου υπήρχε εκνευρισμός. Πληρώσαμε επίσης την κακή αγωνιστική συμπεριφορά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Σ’ αυτό το διάστημα ήταν σαφώς καλύτερος ο αντίπαλος. Το τελευταίο μισάωρο πιέσαμε πάρα πολύ δεν ευτυχίσαμε όμως να ισοφαρίσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ πως πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής όχι για κάποιες κλήσεις μιας και κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά, εγώ μπορεί να το δω έτσι κι αυτός μπορεί να το δει αλλιώς. Υπήρχαν πράγματα αντικειμενικά που τα είδε όλο το γήπεδο και όλως περιέργως ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα και αυτό δημιούργησε τουλάχιστον σ’ εμένα μεγάλες απορίες. Πέρα ότι ήταν παιχνίδι γοήτρου μας στεναχωρεί πάρα πολύ η ήττα και δείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε να την αποφύγουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κερδίσαμε σαν ποδοσφαιριστή όλο το 90λεπτο τον Άγγελο Ματθαίου που ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Στη δεύτερη φορά που ξεκίνησε βασικός ήταν καλός. Δεν ευτύχισε να σημειώσει κάποιο γκολ αλλά το μέλλον του ανήκει. Σήμερα η ομάδα χάνοντας το παιχνίδι τουλάχιστον κέρδισε έναν ποδοσφαιριστή. Να συνεχίσουμε στο επόμενο παιχνίδι κι αν μπορέσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».

Για Μαλακασιώτη, Παρασκευαΐδη και Παπαγεωργίου: «Ο Παρασκευαΐδης είναι τραυματίας είναι εδώ. Ο Παπαγεωργίου είναι τραυματίας είναι στη Βέροια. Ο Μαλακασιώτης ήταν τραυματίας από το προηγούμενο Σάββατο αλλά δεν ξέρω δεν έρχεται στο γήπεδο…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις