Δύο νίκες και μία 3η θέση για τον ΟΜΑΘ (photos)

Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η παρουσία των αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ. στους δύο αγώνες που έγιναν στην Βόρεια Ελλάδα τα δύο περασμένα Σαββατοκύριακα αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αθλητές του σωματείου κατέκτησαν δύο νίκες και μία τρίτη θέση ενώ συνολικά η εμφάνιση όλων των αθλητών κρίνεται θετική.

Εκκίνηση από την ανάβαση Νιγρίτας και δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στην επιβλητική νίκη του Πάνου Αναστασίου στη κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. που ήταν και ο μοναδικός εκτός της FormulaSaloonTurboπου κατέβηκε κάτω από δύο λεπτά και μάλιστα και στα δύο σκέλη.

Στην τρίτη θέση της κατηγορίας 1400-1600 κ.εκ. ανέβηκε ο Άγγελος Χατζηαγγελάκης ενώ οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης και Γιώργος Σανίδας μάζεψαν πολύτιμες εμπειρίες με τον πρώτο για την συνέχεια του κυπέλλου ασφάλτου και τον δεύτερο να μαζεύει αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Στην κατηγορία 1600 – 2000 κ.εκ. ο Βίκτωρ Σαρρής ήταν και φέτος ο ταχύτερος αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως στην συγκεκριμένη ανάβαση δεν έχει αντίπαλο

Κλείνοντας πάμε στο RallySprintΦίλλιπος όπου οι Τσιτσιγιάννης Θανάσης-Τσιτσιγιάννη Αλεξία πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία με τον υψηλότερο ανταγωνισμό. Μπαμπάς και κόρη μοιράστηκαν αυτοκίνητο και εντυπώσεις για να καταφέρουν να τερματίσουν και να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του κυπέλλου

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΘ