Κ. Παπαδόπουλος: «Από τα χειρότερα γήπεδα»

Ιδιαίτερη αναφορά στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Π. Μαγουλάς» έκανε ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες, τον κ. Ξηροφώτο και τον κόσμο για τη συμπεριφορά δύο ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως η Νίκη Βόλου δεν είναι για να αγωνίζεται σ’ αυτή την κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Νίκης Βόλου, μια ομάδα ιστορική, μια ομάδα που για εμένα ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα, μ’ έναν αξιόλογο προπονητή. Έγινε καλή προσπάθεια και φάνηκε και στο γήπεδο σήμερα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους των δύο παικτών μου που προκάλεσαν, προσωπικά απ’ τον κύριο Ξηροφώτο και στη συνέχεια από τον κόσμο της Νίκης Βόλου.

Αγωνιστικά για το παιχνίδι θα ξεκινήσω από την ποιότητα του γηπέδου. Θεωρώ ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον αντίπαλο προπονητή και από τα παιδιά που δουλεύουν σ’ ένα τέτοιο γήπεδο. Νομίζω ότι ήταν ένα από τα χειρότερα γήπεδα που παίξαμε φέτος. Το λέω γιατί ειλικρινά αξίζουν πολλά μπράβο που δεν έγιναν τραυματισμοί σε τέτοιο γήπεδο. Το πρώτο πράγμα που είπα στους παίκτες μου σήμερα ήταν να προσέξουν να μην έχουμε σοβαρό τραυματισμό όπως είχαμε πριν δυο εβδομάδες στο Ελευθεροχώρι και ο Τάχος έπαθε χιαστούς.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι νομίζω πως έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε. Είχαμε την ευκαιρία του Μυλωνά να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε τη νίκη, δεν ήρθε. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που κατάφεραν σε μια έδρα που ήταν και αήττητη μέχρι στιγμής. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κύριο Ξηροφώτο και στην ομάδα της Νίκης Βόλου που νομίζω ότι δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία, είναι για μεγαλύτερη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις