Νικηφόρα “αυλαία” για Λεχώνια

Η Ένωση Λεχωνίων/Νηλέα έκλεισε με χαμόγελα τη χρονιά, αφού κέρδισε 3-2 τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Μόνο τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες (Μητράκο και Ριβάλντο) είχε στον πάγκο ο τεχνικός των Λεχωνίων, Άρης Γιαννούτσος, ενώ ο 17χρονος Σωτήρης Μαϊτιανός σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Κενταύρου.


Στο 16’ ο Ρενάτο πάσαρε στον Κουβαρά και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0, στο 25’ ο Δουλάς «ζευγάρωσε» τα γκολ των Λεχωνίων και στο 36’ ο Κουβαράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με απευθείας φάουλ. Στο 81’ ο Μαϊτιανός μείωσε 3-1 με σουτ και στο 88’ ο Γκερόν Πότσκα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Ντένις (35’ λ.τρ. Μητράκος, -80’ Ριβάλντο), Μπακογιάννης, Ράπτης, Κάτσι, Δουλάς, Ξενάκης, Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς, Καραγιάννης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τζ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Λιάντζουρας (50’ Καλέτσης), Τσιργής, Τυλιγαδάς, Γκ. Πότσκα, Παπαδημητρίου (55’ Μαϊτιανός), Θεοφ. Γώγος, Τζίκας, Πανάρετος, Μπογδανίδης.

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο γενικός αρχηγός των Λεχωνίων, κ. Γιώργος Πρίκας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, στην ψησταριά «Ο Γιώργος» που διατηρεί στο Μαλάκι.