Νικηφόρα “αυλαία” για Λεχώνια

Η Ένωση Λεχωνίων/Νηλέα έκλεισε με χαμόγελα τη χρονιά, αφού κέρδισε 3-2 τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Μόνο τους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες (Μητράκο και Ριβάλντο) είχε στον πάγκο ο τεχνικός των Λεχωνίων, Άρης Γιαννούτσος, ενώ ο 17χρονος Σωτήρης Μαϊτιανός σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Κενταύρου.

Στο 16’ ο Ρενάτο πάσαρε στον Κουβαρά και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0, στο 25’ ο Δουλάς «ζευγάρωσε» τα γκολ των Λεχωνίων και στο 36’ ο Κουβαράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με απευθείας φάουλ. Στο 81’ ο Μαϊτιανός μείωσε 3-1 με σουτ και στο 88’ ο Γκερόν Πότσκα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Ντένις (35’ λ.τρ. Μητράκος, -80’ Ριβάλντο), Μπακογιάννης, Ράπτης, Κάτσι, Δουλάς, Ξενάκης, Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς, Καραγιάννης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τζ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Λιάντζουρας (50’ Καλέτσης), Τσιργής, Τυλιγαδάς, Γκ. Πότσκα, Παπαδημητρίου (55’ Μαϊτιανός), Θεοφ. Γώγος, Τζίκας, Πανάρετος, Μπογδανίδης.

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο γενικός αρχηγός των Λεχωνίων, κ. Γιώργος Πρίκας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, στην ψησταριά «Ο Γιώργος» που διατηρεί στο Μαλάκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις