Κ. Ρέππος: «Είμαι σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές μου, θα τα καταφέρουμε…»

O προπονητής του Απόλλωνα Καναλίων δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Παρόλη την κρισιμότητα των ημερών, καθώς για παίζεται η παραμονή στην κατηγορία για την ομάδα των Καναλίων, ο Κώστας Ρέππος είναι αναγκασμένος να απουσιάσει, αφού από σήμερα Δευτέρα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να…

παρακολουθήσει Σχολή Προπονητών για το δίπλωμα UEFA B.
Σίγουρα, για τν φέρελπι τεχνικό δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα η απουσία από το πάγκο της ομάδας του, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και μετά τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο το προπονητικό σχολείο είναι προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό και δεν ήταν δυνατό να απουσιάσει.
Ο Κώστας Ρέππος σε επικοινωνία με το «goalpost.gr» έκανε το ακόλουθο σχόλιο.
«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και περίεργη για όλους μας, στην ομάδα του Απόλλωνα. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά και με την τύχη να μας γυρνά την πλάτη σε πολύ κρίσιμα σημεία, αφού χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί, ακόμα και στις καθυστερήσεις σημαντικών για εμάς αγώνων.
Τελευταίο παράδειγμα το παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων, όπου δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πολλές κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κι αντίθετα δεχτήκαμε ένα γκολ στο 95′.
Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές μου, διότι όπως προείπα, μας συνδέει η κοινή προσπάθεια όλης της χρονιάς και πιστεύω ότι θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, ώστε να κερδίσουμε τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια (σ.σ. βάση προγράμματος την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την ΑΕ Διμηνίου) και θα παραμείνουμε στη κατηγορία. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις