Ο αγώνας… επιβίωσης στη Β’ Εθνική

Φωτιά έχει πάρει η μάχη ανάμεσα στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στη Β’ Εθνική. Μπορεί ψηλά να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και επί της ουσίας Απόλλων Σμύρνης και Λαμία να είναι αγκαλιά με την άνοδο, αλλά στις τελευταίες θέσεις είναι αρκετά ρευστά.

Την 30ή αγωνιστική μάθαμε οριστικά και τη δεύτερη ομάδα που θα πέσει στη Γ’ Εθνική, μετά τον Πανθρακικό που έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από το πρωτάθλημα. Πρόκειται για την Καλλονή, η οποία ηττήθηκε στη Μυτιλήνη από τα Χανιά, τα οποία έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή τους.

Από κοντά και ο Κισσαμικός, ο οποίος με τη νίκη που πήρε επί της Καλλιθέας την έριξε στα Τάρταρα και μπορεί να αναπνέει σαφώς πιο άνετος. Τρίποντο στα χαρτιά για τον Αχαρναϊκό, ο οποίος έφτασε στους 32 βαθμούς, όσους και ο Αιγινιακός με την ισοπαλία του κόντρα στον Παναιγιάλειο. Τόσους έχει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα.

Μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στα φορμαρισμένα Τρίκαλα πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός και πήγε έτσι στο -5 από τη σωτηρία. Οι «σταχυοφόροι» έβαλαν από κάτω την Καλλιθέα και αυτό θα έχει σημασία σε περίπτωση που αποσυρθεί τελικά και η Σπάρτη.

Το a-sports.gr σας παρουσιάζει ποιους θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά από την 31η έως την 34η αγωνιστική οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι θα σωθούν (σ.σ. το σύμβολο @ χρησιμοποιείται για να δείξει ότι τα συγκεκριμένα ματς θα γίνουν εκτός έδρας για την εκάστοτε ομάδα).

Βαθμολογία
10. Χανιά 34
11. Κισσαμικός 33
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 32
13. Αιγινιακός 32
14. Αχαρναϊκός 32
15. Πανελευσινιακός 27
16. Καλλιθέα 24
17. Καλλονή 13*
18. Πανθρακικός -6

* Της έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί

Χανιά (34 β.)
Πανελευσινιακός
@Τρίκαλα
@Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα

Κισσαμικός (33 β.)
@Παναιγιάλειος
Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός
@Αχαρναϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας (32 β.)
Πανσερραϊκός
@Αχαρναϊκός
ΟΦΗ
@Λαμία

Αιγινιακός (32 β.)
Αγροτικός Αστέρας
@Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός
@ΟΦΗ

Αχαρναϊκός (32 β.)
@Σπάρτη
Αναγέννηση Καρδίτσας
@Αιγινιακός
Κισσαμικός

Πανελευσινιακός (27 β.)
@Χανιά
Καλλιθέα
@Παναιγιάλειος
Αγροτικός Αστέρας

Καλλιθέα (24 β.)
Καλλονή
@Πανελευσινιακός
Τρίκαλα
@Χανιά

Καλλονή (13 β.)
@Καλλιθέα
Παναιγιάλειος
@Αγροτικός Αστέρας
Πανσερραϊκός

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις