Τα σενάρια για την επόμενη μέρα της Νίκης

Περιθώριο ως το τέλος Μαΐου θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης να καταθέσουν προτάσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής και εφόσον καλύπτουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις θα τεθούν προς ψηφοφορία σε γενική συνέλευση εντός του Ιουνίου.

Η θητεία της διοίκησης του κ. Τζήμα ολοκληρώνεται στις 8 Ιουνίου, αν και η πλευρά του Κατερινιώτη παράγοντα υποστηρίζει πως η θητεία είναι διετής. Στην ατζέντα της Γ.Σ. θα περιλαμβάνεται ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς για το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ θα αναλυθούν και οι προτάσεις για το μέλλον του τμήματος τόσο στις Ακαδημίες όσο και στην πρώτη ομάδα.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι αρκετά, με επικρατέστερο μέχρι σήμερα αυτό που κάνει λόγο για επένδυση από ομάδα επιχειρηματιών στην οποία θα συμμετέχουν οι Βασίλης Βενέτης, Νίκος Ιμεράι καθώς και μία ομάδα ξένων επενδυτών. Το μπάτζετ που θα καθοριστεί, θα είναι δεσμευτικό από την αρχή της χρονιάς ώστε να αποφευχθούν τα ευτράπελα της φετινής και της περσινής σεζόν. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του «Π. Μαγουλάς» ώστε η Νίκη να εκμεταλλευτεί το “brand name” και να πάρει το μερίδιο που της αναλογεί στο χώρο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με εμπλοκή επενδυτή που θα θέσει ως πρώτο στόχο την άνοδο της ομάδας στη FootballLeague. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και σε κάθε περίπτωση το σενάριο αυτό θα προκριθεί εφόσον όμως δοθούν τα απαραίτητα εχέγγυα στην Ερασιτεχνική για την ομαλή λειτουργία του τμήματος μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις