Super League: Δεύτερη στροφή στα πλέι οφ με το ενδιαφέρον στα ύψη

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας των πλέι οφ ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (18:15) στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ (20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των πλέι οφ, η μίνι βαθμολογία απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη το διπλό στην Τούμπα και την ισοπαλία στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, προσπέρασε τους αντιπάλους της σκαρφαλώνοντας στην κορυφή.

Τα πλέι οφ απέκτησαν από το ξεκίνημα πολύ μεγάλη ένταση και πλέον στη δεύτερη αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα, το ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Άλλωστε ήδη υπάρχουν τα όσα είχαν προηγηθεί στο Κύπελλο με τους «πράσινους» να φωνάζουν για τη διαιτησία στον ημιτελικό της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Βαρέλα που χειρουργήθηκε και Χαρίση και Κουλούρη, που έμειναν εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους. Στο «πράσινο» στρατόπεδο ο Κουλιμπαλί θα προλάβει το παιχνίδι, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στους Λουντ, Βιγιαφάνιες και Μέστο.

Νωρίτερα, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θέλει να κάνει το δύο στα δύο υποδεχόμενη τον Πανιώνιο. Στην Ένωση το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιθυμεί από τους παίκτες του την ίδια αποφασιστικότητα για να τερματίσει η Ένωση στην πρώτη θέση.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Γαλανόπουλο και Μάνταλο, με τον δεύτερο ίσως να μένει εκτός της τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο οποίος αναμένεται σε ακόμα ένα παιχνίδι μαχητικός, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έμεινε ο τραυματίας Ταξιάρχης Φούντας.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις