Νέα αφαίρεση βαθμών για τα Χανιά λόγω οφειλών

Με αφαίρεση έξι βαθμών λόγω οφειλών στους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, τιμωρήθηκαν από την Stoiximan.gr Football League τα Χανιά.Αφαίρεση έξι βαθμών επιβλήθηκε στα Χανιά, από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο λόγος που οι Κρητικοί χάνουν τους βαθμούς τους, δεν είναι άλλος από την μη πληρωμή των οφειλών στους πρώην παίκτες των «κυανόλευκων Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη.

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΑΟΧ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να πληρώσει τους δύο παίκτες, με την ομάδα των Χανίων να έχει προθεσμία μέχρι τις 24 Μαϊου προκειμένου να τους εξοφλήσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 56/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 10-05-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΙ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Πέμπτη 24-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις