Νικηφόρο σερί για Θησέα… κόκκινες και διαμαρτυρίες για Απόλλωνα

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Θησέας που επικράτησε του Απόλλωνα στην έδρα του με 1-0΄ με γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια κι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση, ώστε να…

αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή στην κατηγορία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καλαντζή, γεγονός που έχει να κάνει και με τις δυο κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν. Αρχικά του Γιαννακούρα με 2η κίτρινη στο 80΄κι απευθείας κόκκινη μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον Κουζιόκα για διαμαρτυρία.
Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 23′ όταν ο Βλάχος έκανε κάθετη μπαλιά στον Ισά, ο οίος πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία.
Αν και υπήρχαν πάλι απουσίες για το Θησέα (Ακριβούσης, Βουρδάκης και Γιαννούλας) λόγω τραυματισμών, οι παίκτες που αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, γεγονός που αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ζάκας, Αναστασίου, Μοράλες, Γαρυφάλλου, Ταυρής (67′ Καραλόπουλος), Ισά, Λάμπρου, Βλάχος (75′ Κόρμπας), Γκουγκούδης, Μουσαλάρι.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Μάρκου (46′ Α. Μαστακούλης), Φέιζο, Κουζιώκας, Αλβανός, Πάντσιος, Ρακής, Λαρίσης, Τσιουρής, Μπάρδας (70 Γ Μαστακούλης), Γιαννακούρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις