Σπουδαία …Νίκη με τον πρωτοπόρο Ασκληπιό (photos)

Σ’ ένα ματς που έσπασε καρδιές τα κορίτσια της Νίκης Βόλου πανηγύρισαν μία σπουδαία επιτυχία κερδίζοντας τον πρωτοπόρο Ασκληπιό Τρικάλων με 3-1 σετ.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι και τον τελευταίο πόντο με τα κορίτσια της Νίκης να εμφανίζονται πιο ψυχωμένα σε καίριες στιγμές του αγώνα, κατακτώντας δίκαια μία σπουδαία νίκη.

Οι «Τρικαλινές» μπήκαν με τον αέρα του φαβορί στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 9-5 στο πρώτο σετ. Ο Παναγιώτης Ξανθόπουλος πήρε τάιμ άουτ και οι κυανόλευκες επανήλθαν στο ματς ισοφαρίζοντας σε 14-14. Η Νίκη προηγήθηκε με 22-21 και με την ψυχολογία στα ύψη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο σετ με τελικό σκορ 25-22.

Το δεύτερο σετ με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ πήγε στον πόντο με τα κορίτσια του Ασκληπειού να καταφέρνουν να το κερδίσουν με 26-24, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Το τρίτο και κρισιμότερο σετ το κέρδισε η Νίκη, η οποία είχε το προβάδισμα σε όλο το διάστημα επικρατώντας τελικά με 25-23.

Στο τέταρτο σετ οι «Τρικαλινές» προσπάθησαν να αντιδράσουν και προηγήθηκαν με 14-9, όμως οι κυανόλευκες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη γυρνώντας το παιχνίδι και γράφοντας το τελικό 25-20, που έδωσε ταυτόχρονα τη νίκη στη βολιώτικη ομάδα.

Νίκη Βόλου – Ασκληπιός Τρικάλων 3-1 σετ (25-22, 24-26, 25-23, 25-20)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ): ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΩΛΟΥ, ΝΤΑΙΜΟΥ, ΚΟΛΟΒΟΥ, ΑΦΕΝΤΟΥ, ΓΙΑΓΚΟΥΝΙΔΟΥ, ΠΡΑΣΣΑ (L), ΧΑΡΧΑΡΗ, ΒΑΙΤΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΗ, ΜΕΡΚΟΝΙΑΝ, ΧΑΛΚΙΑ.
ΕΦΟΡΟΣ: ΚΟΛΟΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΤΟΣ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ): ΛΙΟΛΙΟΥ, ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΜΠΑ(L), ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΤΟΛΛΙΟΥ, ΝΤΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΚΡΑΚΗ , ΠΡΟΒΙΔΑ ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΑΤΣΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΗ(L), ΒΡΑΚΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις