«Πεντάρα»… κι άνοδος για ΓΣ Αλμυρού

Δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, ο ΓΣ Αλμυρού που επικράτησε στην έδρα του με 5-0 επί της Αγ. Παρασκευής εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στην Α’ ΕΠΣΘ και ταυτόχρονα την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αντικρουόμενα τα συναισθήματα στον Αλμυρό, με χαρές και πανηγύρια από τη μια πλευρά για τους γηπεδούχους…

που ο επόμενος στόχος τους είναι η διοργάνωση μιας εντυπωσιακής φιέστας, την ώρα που η βαριά ήττα για τη φιλοξενούμενη Αγ. Παρασκευή αφήνει σε εκκρεμότητα την υπόθεση παραμονή…
Δυο γκολ πέτυχε ο Βούλγαρης κι από ένα οι Θωμαΐδης, Ακασού και Παυλίδης στην επιβλητική νίκη των γηπεδούχων, που δεν δυσκολεύτηκαν, αφού στο μισάωρο της αναμέτρησης ήδη είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα στο β’ μέρος, σφραγίζοντας την νίκη σε ένα ιστορικό γι’ αυτούς παιχνίδι, μιας κι «επισημοποιήθηκε» η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στο 5΄ ο Βούλγαρης που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Τσιτσιρίκου έκανε το 0-1 και στο 15′ ο Θωμαΐδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε στο 30′ και πάλι από τον Βούλγαρη κλείνοντας το α’ ημίχρονο.
Στο β’ 45λεπτο το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Ακασού (60′) και Παυλίδης (70′), οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος (65′ Κοντογεωργάκης), Κόκκας, Καψιώτης, Δημουλάς, Κυριάκος (55′ Φαράντος), Ακασού, Νασιακόπουλος, Κρανάς, Θωμαΐδης (60′ Παυλίδης), Κοντοβάς, Ν. Βούλγαρης.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Καλαμίδας (50′ Χρόνης), Τσιγκλιφής, Λιάτσικος, Αγραφιώτης, Τσίλογλου (70′ Μπούργος), Κόφφας, Μπόλης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις