Εξαιρετικό παιχνίδι… με νικητή τον Αίαντα

Σ’ ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Παγασητικός κι Αίας Σούρπης προσέφεραν θέαμα και πολλά γκολ στο γήπεδο Δημητριάς, με νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 4-3. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι εκατέρωθεν νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές…

με τον 14χρονο Πάρη Χριστογιαννούλα του Παγασητικού να κλέβει την παράσταση, σκοράροντας δυο τέρματα για την ομάδα του στην παρθενική του εμφάνιση, κάνοντας μάλιστα- έστω και προσωρινά- την ανατροπή.
Από την άλλη πλευρά, εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του 21χρονου Χειλά, ο οποίος πέτυχε επίσης δυο από τα τέρματα της ομάδας του, σε μια αναμέτρηση όπου ο τελικός νικητής κρίθηκε από ένα αυτογκόλ…
Το 1-0 έγινε στο 18′ από τον Μπερτζέμη, μετά από ασίστ του Μπούρντα κι αφού ο σκόρερ πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 38′, με κεφαλιά του Κατσαβριά, σε κατάληξη σέντρας που έγινε από δεξιά. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, έγινε το 1-2 (49′) με τρόπο πανομοιότυπο με αυτό του προηγούμενου τέρματος που πέτυχαν οι παίκτες του Αίαντα, μόνο που αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Χειλάς.
Ο Παγασητικός προειδοποίησε με σουτ του Γκατζούνα (53′) έξω από την περιοχή, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πάρη Χριστογιαννούλα, που πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή, πραγματοποιώντας την παρθενική του εμφάνιση.
Το 2-2 έγινε στο 60′, με πλασέ του νεαρού από το ύψος της μικρής περιοχής κι αφού προηγουμένως υπήρξε κεφαλιά του 15χρονου Βουρδάκη στο κάθετο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπούρντα.
Το 3-2 έγινε στο 73′ και πάλι με τον Χριστογιαννούλα, ο οποίος κινήθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής ως έμπειρος σέντερ φορ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο εξαιρετική ασίστ του έτερου «πιτσιρικά» Βουρδάκη.
Στο 80′ ανέλαβε εκ νέου για τον Αίαντα ο Χειλάς, που σκόραρε μετά από εξαιρετική ενέργεια του 17χρονου Δημητρίου, που έσπασε τη μπάλα στον Κωστούλα κι εκείνος τροφοδότησε το σκόρερ Χειλά.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στ ο 84′ με αυτογκόλ του Περιβολιώτη, που έκανε «στραβοκλωτσιά» στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, στέλνοντάς τη τελικά στη γωνία της δικής του εστίας.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Μαγιόγλου (46′ Βουρδάκης), Ρουσσάς (39′ λ. τρ. Σίμος), Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Τσούτσας, Μπερτζέμης, Περιβολιώτης, Μπούρντα, Θάνος (46′ Χριστογιαννούλας), Μπραχόλι
ΑΙΑΣ: Γελές, Καλοδήμος, Χριστέλος, Κραβαρίτης, Αθ. Κ. Κωστούλας, Γ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου (55′ Μπιρτσάι), Χειλάς, Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου, Παπανικολόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις