Αίτημα για Πανθεσσαλικό από τη Νίκη Βόλου

Μέχρι τις 29 Μαΐου θα περιμένει το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης έγγραφη και αναλυτική πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως αναφέρει η χθεσινή (17/05) ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου. Μέχρι τις 29 Μαΐου επίσης αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση που «χτίζεται» εδώ και αρκετούς μήνες, το project της οποίας έχει μερικώς γνωστό στους φίλους της ομάδας. Πριν κατατεθεί το συγκεκριμένο πλάνο, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει δώσει το περιθώριο σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρουσιάσουν εναλλακτική πρόταση, που σε περίπτωση κριθεί ότι καλύπτει τις προϋποθέσεις θα προκριθεί έναντι αυτού.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί πρόταση μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, η πρόταση της Ερασιτεχνικής θα τεθεί προς ψήφιση σε Γ.Σ. που θα οριστεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Το εφεδρικό πλάνο της Ερασιτεχνικής είναι ήδη ολοκληρωμένο και εξασφαλίζει ανταγωνιστική πρώτη ομάδα και σημαντική αναβάθμιση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου με πλήρη ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Π. Μαγουλάς».

Ήδη για να μην χαθεί ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έχει στείλει έγγραφο προς τα Τουριστικά Ακίνητα εκφράζοντας ενδιαφέρον για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου ως έδρα της πρώτης ομάδας. Στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, οι κυανόλευκοι εξασφαλίζουν ένα λειτουργικό γήπεδο που καλύπτει όλες τις ανάγκες της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αλλά και όλες τις ανέσεις στον φίλαθλο – πελάτη. Μπορεί το λειτουργικό κόστος να είναι σαφώς μεγαλύτερο από το «Π. Μαγουλάς» όμως η ιστορική έδρα της Νίκης μπορεί να μετατραπεί, με τις απαραίτητες εργασίες και επενδύσεις, σ’ έναν σημαντικό πόλο έλξης μικρών παιδιών που θα θελήσουν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου με το σήμα του συλλόγου στο στήθος.

Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν μία προσπάθεια σε σωστές βάσεις που είναι βέβαιο πως θα αγκαλιαστεί από τον κόσμο εφόσον δεν υπάρξουν εκπτώσεις στις εξαγγελίες της Γ.Σ. που θα αποφασίσει το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις