“Φωνάζει” για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός Β.

Την ήττα με 82-60 από την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου γνώρισε ο Ολυμπιακός Β. για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών. Οι “ερυθρόλευκες” αγωνίστηκαν ουσιαστικά χωρίς την Ταντουρόφσκα που αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω του τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Ολυμπιακός, αν και ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, στη συνέχεια πλησίασε σε …απόσταση αναπνοής, αλλά εκεί, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, οι διαιτητές με…

…τα σφυρίγματά τους δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την επιτυχία. Στη συνέχεια το Ρύσιο πήρε σημαντική διαφορά κι έφτασε άνετα στην επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός Β. εξέφρασε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία των κ.κ. Παπαδόπουλου, Κατοτικίδη.

Μετά το τέλος του αγώνα η Νικη Ζέρβα διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της γίνουν ράματα στο φρύδι, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η Ζήτη μετά από αγκωνιά από αντίπαλό της.

Καλύτερες από τις νικήτριες οι Μούλη, Λόγκαν ενώ από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Κυριατζίδου, Σουλτάνη, Ζέρβα.

Ο Ολυμπιακός Β. είχε την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων του οι οποίοι υποσχέθηκαν πως θα παραμείνουν κοντά στην ομάδα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, επιβραβεύοντας έτσι την προσπάθεια των αθλητριών.

Δεκάλεπτα: 12-26, 37-46, 47-69, 60-82

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 21 (3τρ), Σαρακατσάνη 2, Αρτεμισίου, Αγαγιώτη 2, Σουλτάνη 13 (8ριμπ), Θωμά, Ταντουρόφσκα 3 (1 τρ), Ζέρβα 8 (14 ριμπ), Ζήτη 3 (1 τρ), Κατσιοπούλου, Χατζηγιάννη, Δεληγιάννη 8

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ (Καφαντάρη): Μαραγκού, Σομάρεις, Γράψα 4, Μούρτου 5, Σταυρίδου 12 (2τρ), Βασιλειάδου 15 (3 τρ), Νζίκου 2, Μούλη 25 (10/14 διπ), Σκιαδοπούλου 8, Λόγκαν 11.

Ο Ολυμπιακός Β. αναμένει πλέον τη δικαίωση της ένστασης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου δεν υπήρχε γιατρός αγώνα. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο ΑΣΕΑΔ, ενώ σε παρόμοια περίπτωση στην Α2 Εθνική κατηγορία έχει καταδικαστεί σε μηδενισμό η Σταυρούπολη. Άλλα υπάρχει δεδικασμένο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις