Με 16αδα ο Ολυμπιακός Β. θα πάει στην Ηγουμενίτσα

Δεκαέξι παίκτες έχει όλους κι όλους ο Κώστας Μπράτσος στη διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι (21/5, 17.00) με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, τελευταίο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει αυθημερόν το πρωί της Κυριακής για την Ηγουμενίτσα, θα συμπεριληφθούν

πολλοί νεαροί παίκτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Θυμίζουμε, πως την περασμένη Κυριακή ντεμπούτο έκανε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, με τον νεαρό αμυντικό να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, ως αλλαγή, παίζοντας όχι στη φυσική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, αλλά στο δεξί άκρο της άμυνας.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ενοχλήσεις στα δάχτυλα που ποδιού αντιμετωπίζει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα.
Πέρα από τους Δωματά, Μασάντο, που αποτελούν παρελθόν, τιμωρημένοι είναι οι Σταύρου και Ζώνας. Επίσης, δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα οι ανέτοιμοι (προερχόμενοι από τραυματισμό) Ιωαννίδης, Πότσι, Οικονόμου και Κολημήτρας.
Έτσι στην διάθεση του προπονητή, Κώστα Μπράτσου, θα είναι οι εναπομείναντες 16 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Ανδρέας Κόκκας Ανδρέας, Αγγελής, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης, Κέρι, Δήμος Κόκκας, Ευθυμιάδης, Φλίγκος και Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις