Στην β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων μετέχουν Νίκη και Ο.Υ.Κ.Β.

Στα κολυμβητήρια Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» και Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως την Κυριακή οι αγώνες του 9ου ομίλου της β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι παίδων (γεννηθέντες το 2004 και νεότεροι).

Νίκη (ΦΩΤΟ) και Ο.Υ.Κ.Β. θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ένα από τα τρία εισιτήρια της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι άλλες ομάδες που τοποθετήθηκαν στο γκρουπ είναι οι: Ν.Ο. Λάρισας, Ν.Ε. Λάρισας και Νηρέας Λαμίας.
Όσον αφορά τον όμιλο που θα φιλοξενηθεί στα κολυμβητήρια του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου, αξίζει να σημειωθεί ότι και οι πέντε ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στην α’ φάση. Είχαν καταταγεί με την εξής σειρά: Ν.Ε. Λάρισας, Νίκη, Ο.Υ.Κ.Β., Ν.Ο. Λάρισας, Νηρέας Λαμίας. Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια της πρόκρισης με τα προγνωστικά να θεωρούνται παρακινδυνευμένα λόγω του νεαρού της ηλικίας των αθλητών.
Πάντως, τόσο η Νίκη, όσο και ο Ο.Υ.Κ.Β. θα επιδιώξουν να προχωρήσουν όσο γίνεται περισσότερο στη διοργάνωση, ώστε οι λιλιπούτειοι πολίστες τους να παίξουν περισσότερα ματς και να έχουν οφέλη σε εμπειρία.
Το πρόγραμμα του 9ου ομίλου έχει ως εξής:
Κολ. Νέας Ιωνίας
Παρασκευή 19/5
19.00 Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β.
20.00 Ν.Ο. Λάρισας-Νίκη
Σάββατο 20/5
11.00 Νίκη-Ν.Ε. Λάρισας
12.00 Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Λάρισας
18.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη
19.00 Ν.Ε. Λάρισας-Νηρέας Λαμίας
Κολ. Βόλου
Κυριακή 21/5
10.00 Νηρέας Λαμίας-Ο.Υ.Κ.Β.
11.00 Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Λάρισας
17.00 Νίκη-Νηρέας Λαμίας
18.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις