Για το αήττητο με Ικάρους Τρ. η Νίκη

Την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η Νίκη από την περασμένη αγωνιστική των πλέι οφ, όταν και νίκησε τον Γ.Σ. Βόλου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Η επιτυχία πανηγυρίστηκε δεόντως, με τη Διοικούσα Επιτροπή να διοργανώνει φιέστα για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες μετά από δύο χρόνια.

Άπαντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» νιώθουν δικαιωμένοι, αφού οι κόποι της φετινής χρονιάς δεν πήγαν χαμένη. Η ομάδα έδειξε το πιο σταθερό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στο τέλος πήρε αυτό που της άξιζε.
Ωστόσο τα πλέι οφ δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Η Νίκη έχει ακόμη μια υποχρέωση κι αυτή είναι να υπερασπιστεί το αήττητο στη συγκεκριμένη διαδικασία, το οποίο δοκιμάζεται σήμερα στις 19.00 απέναντι στους Ικάρους στο κλειστό Μπάρας Τρικάλων. Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και να αναδειχθούν πρωταθλητές αήττητοι.
Θυμίζουμε ότι οι Ίκαροι Τρικάλων ήταν εκείνοι που έφεραν τους «κυανόλευκους» στην πιο δύσκολη θέση χάνοντας στην παράταση στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Ωστόσο στη συνέχεια οι Βολιώτες αποδείχθηκαν πιο δυνατοί και έκοψαν πρώτοι τον νήμα στον φετινό «μαραθώνιο».
Στον αγωνιστικό τομέα η Νίκη θα παραταχθεί «πάνοπλη». Ο Λάμπρος Πρέκας θα στηριχθεί στους Νίκο Τζίνη, Γιώργο Κοντογιάννη, Στέργιο Γεωργαντά, Παναγιώτη Παπούλια, Βασίλη Γιωτόπουλο, Δημήτρη Μπόγδανο, Στέλιο Τσαβέ, Στέφανο Βλήτσιο, Παναγιώτη Τσώλη, Στέφανο Διγενή, Νίκο Μαυροφώτη και Θεόδωρο Τοκατλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις