Αυλαία με Σοφάδες για τον Γ.Σ. Βόλου

Σήμερα πέφτει η αυλαία των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ και για τον Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος στις 19.00 φιλοξενεί τον Γ.Σ. Σοφάδων στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος». Οι Βολιώτες επιθυμούν να κλείσουν νικηφόρα την εν λόγω διαδικασία και κατ’ επέκταση τη φετινή σεζόν.

Οι «μαυραετοί» σίγουρα θα αισθάνονται αδικημένοι με την έννοια ότι στα πλέι οφ δεν εμφανίστηκαν πλήρεις. Τα αγωνιστικά προβλήματα ήταν αρκετά, με συνέπεια να μην επιτρέπουν στον Γιώργο Κοσμάτο και στον συνεργάτη του Γιώργο Ντάκη να καταστρώσουν τα πλάνα τους απρόσκοπτα.
Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, αφού ο Αντώνης Χρηστομάνος είναι αμφίβολος εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντίθετα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Θανάσης Τσαπραΐλης, ενώ παρόντες θα είναι οι Αλέξανδρος Σουλιώτης και Απόστολος Κωστούλας, που είχαν απουσιάσει από κάποια ματς λόγω μαθημάτων.
Στη διάθεση του προπονητικού τιμ του Γυμναστικού θα βρίσκονται οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Νίκος Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, Θανάσης Τσαπραΐλης και ίσως ο Αντώνης Χρηστομάνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις