Η επόμενη μέρα απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 21/5 το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ηγουμενίτσα, αντιμετωπίζοντας τον Θεσπρωτό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες και είναι υποχρεωμένοι και τη νέα χρονιά

να αγωνιστούν στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς στον Ολυμπιακό, πλέον, οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά, να κάνουν σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό, για τη νέα χρονιά και εφόσον παραμείνουν στα ηνία της ομάδας τα ίδια πρόσωπα (Μποτσιβάλης, Τσιμπανάκος, με τη συνδρομή ορισμένων ακόμη επιχειρηματιών), να μάθουν από τα λάθη που έγιναν και να μην τα επαναλάβουν.
Η διοικούσα επιτροπή θα πρέπει να δώσει νέο όραμα στους φιλάθλους. Ήδη οι διοικούντες κάνουν τις κινήσεις τους, εν όψει της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη (θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου), εκεί όπου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα παρουσιάσουν νέους «συμπαίκτες», με οικονομική επιφάνεια, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, με στόχο τη νέα χρονιά να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις