Χωρίς πέντε αλλά με κίνητρο το “5-0” (pregame)

Τον πρωταθλητή Απόλλωνα Λαρίσης αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου στην αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, φιλοξενώντας τον στο «Π. Μαγουλάς». (21/05) Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου θα παλέψουν για να κερδίσουν και να απαλύνουν τις κακές εντυπώσεις από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια όπου οι κυανόλευκοι έχουν απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Μπορεί το παιχνίδι να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες όμως το βαρύ «5-0» της Φιλιππούπολης δίνει κίνητρο στους παίκτες της Νίκης να «απαντήσουν» στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε για τον Στέφανο Ξηροφώτο φιλικά δεν υπάρχουν ούτε στις προπονήσεις οπότε ο αγώνας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Βολιώτης τεχνικός έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν και την αποστολή της ομάδας: Τζήμας, Ράπτης, Τασιάς, Δημολιός, Αλεξανδρής, Χατζόγλου, Ναουμίδης, Χουζούρης, Βέργος, Πετράκος, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Νικλητσιώτης, Κόλα, Σκοπελίτης, Ματθαίου, Κορέτα, Γαρυφαλλόπουλος

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Παπαδήμας και Μέτσε, καθώς και οι Παρασκευαΐδης, Παπαγεωργίου και Μαλακασιώτης που έχουν μείνει για διάφορους λόγους μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Δωρεάν η είσοδος για τους φιλάθλους της Νίκης

Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης: «Σε κάποιους δεν άρεσε που η διοίκηση ποδοσφαίρου και ο πρόεδρός της κ. Αθανάσιος Τζήμας δεν έβγαλαν “παγκάρι”, αλλά ούτε μπήκαν στα αποδυτήρια να “τραμπουκίσουν” τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τα μακαρόνια τρώγονται χωρίς… σάλτσα, η οποία είναι απαραίτητο συστατικό σε ένα κομμάτι της… ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ!

Σ.Σ. Και αυτή την Κυριακή, η είσοδος στο γήπεδό μας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον κόσμο μας.»

Για το θετικό αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας

Με μία προπόνηση το Σάββατο (20/05) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 στα πλαίσια του 2ου όμιλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Λαρισαίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν την Κυριακή στον Βόλο, όπου στο γήπεδο “Π.Μαγουλάς” θα αντιμετωπίσουν την Νίκη.

Ο τεχνικός της “κυανόλευκης” ομάδας, κ. Θεοδοσιάδης, ζήτησε από τους παίκτες του, να επιδείξουν την κατάλληλη σοβαρότητα και τον σεβασμό στον αγώνα και σε καμία περίπτωση να μην αντιμετωπίσουν τη Νίκη, χωρίς την ανάλογη προσοχή.

Ο κ. Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες κοντά του, πλην του τραυματία Marcello Penta και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και λίγο πριν αρχίσει το ματς, για την 18άδα.

Η ομάδα θα γευματίσει στο “Παραδοσιακό” στην Νεάπολη στις 12.45 και κατόπιν θα μεταβεί στον Βόλο, όπου και τυπικά, μετά το τέλος του αγώνα, θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Λάρισας (21/05, 5:00μ.μ.) θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τίκας από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Γιώργος Στεφανής από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Τικοζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις