Εντός έδρας «φινάλε» με νίκη, για Αίαντα Σούρπης

Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι όπου παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο υπό πολύ υψηλή θερμοκρασία, ο Αίας Σούρπης επικράτησε με 2-1 του Άρη Μελισσατίκων.
Τα δυο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Κατσαβριάς, με πέναλτι μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, πριν…

συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο. Πολλές οι παρουσίες νεαρών παικτών στην αναμέτρηση, με κάποιους από αυτούς να διακρίνονται.
Αναλυτικότερα, το 1-0 έγινε στο 10′ με σουτ του Κατσαβριά μέσα από την περιοχή και λίγο αργότερα (13′) ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Λαγός, ανέτρεψε τον 16χροννο Δημόπουλο, που διακρίθηκε στην αναμέτρηση. Καταλογίστηκε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσίρος, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κατσαβριάς στο 55′, με σουτ έξω από την περιοχή που έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην εστία του Ζήγρα.
Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα, με σκόρερ το Γαρυφάλλου το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ
ΑΙΑΣ: Λαγός, Καλόδήμος, Μπούρας, Χουλιαράς (54΄Παπανικολόπουλος), Κραβαρίτης, Δημητρίου, Γαρυφάλλου, Μπιρτσάι, Κατσαβριάς, Χειλάς, Χριστέλος
ΑΡΗΣ ΜΕΛ: Ζήγρας, Τσίρος, Σιαμέτης (75′ Χάνος), Γούτσιος, Τσιαντής, Γκάγκας Μερμίγγης (50′ Κάρρος), Θεοδώρου, Δημόπουλος, Πετρόπουλος (85′ Κουτλουμπάσης), Νούσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις