Στο Ελευθεροχώρι κλείνει τη χρονιά ο Ρήγας (pregame)

Πέφτει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ρήγα Φεραίο να αντιμετωπίζει στις 15.30 στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων τους Μαύρους Αετούς. Οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με αλλαγές στη σύνθεσή τους, αφού στο τελευταίο του παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει νεαρούς που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Η σημερινή αναμέτρηση στο Ελευθεροχώρι έχει μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι χρειάζονται ένα πόντο προκειμένου να σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Απουσίες πολλές δεν έχει ο Ρήγας (πλην του τιμωρημένου Αλεξίου και των Κιπτίου, Γκίκα που έχουν σταματήσει), αλλά είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιηθούν οι πιτσιρικάδες της ομάδας, όπως έχει γίνει στα τελευταία ματς με τον 15χρονο Δημήτρη Κουσκουρίδα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δοθεί χρόνος και στους Λεονί Χότζα και Αντώνη Αραμπατζή.
Επίσης, στις σκέψεις του Λάκη Μπακάλη είναι να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια για ένα ημίχρονο τον έμπειρο Βασίλη Τσουμπέκο και τον 16χρονο Στέλιο Τσιότρα, προκειμένου να καταγράψουν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα μια και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια την εστία του Ρήγα είχε υπερασπιστεί ο Τάσος Παπαγιάννης.
Στον αντίποδα, θεωρείται πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής. Και αυτό διότι είναι «φορτωμένος» με έξι κίτρινες κάρτες και αν δεχθεί ακόμη μία θα χάσει τους δύο πρώτους αγώνες της επόμενης περιόδου.
Στο Ελευθεροχώρι θα ταξιδέψουν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, που είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής, Λεονί Χότζα.
Το σημερινό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Διώτης της ΕΠΣ Ευρυτανίας με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίτη της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις