Για τη νίκη στο Βόλο ο Απόλλων Λάρισας

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για την σημερινή (21/5 17:00) αναμέτρηση στον Βόλο με την Νίκη για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την νίκη κόντρα στον Τηλυκράτη και την άνοδο στην Football League θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας, ένα παιχνίδι στο οποίο και εκεί θα αγωνιστεί για την νίκη, καθώς ο τεχνικός των πρωταθλητών του 2ου ομίλου ζήτησε από τους παίκτες του, να επιδείξουν την κατάλληλη σοβαρότητα και τον σεβασμό στον αγώνα, που αρμόζει σε έναν σύλλογο, όπως ο Απόλλωνας. Σε καμιά των περιπτώσεων ο Απόλλωνας δεν θα αντιμετωπίσει την Νίκη, χωρίς την ανάλογη προσοχή, μιας και θέλει να κλείσει την χρονιά με θετικό τρόπο.
Οι Λαρισαίοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν σήμερα Κυριακή στον γειτονικό Βόλο για το παιχνίδι με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει όλους τους παίκτες κοντά του, πλην του τραυματία Πέντα και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή και λίγο πριν αρχίσει το ματς, για την 18άδα.
Η ομάδα θα γευματίσει στο “Παραδοσιακό” στη Νεάπολη στις 12:45 και κατόπιν θα μεταβεί στον Βόλο, όπου και τυπικά, μετά το τέλος του αγώνα, θα στεφθεί πρωταθλήτρια.
Πηγή: athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις