Βολιώτικη… ναυμαχία Νίκης-Ο.Υ.Κ.Β. για την Α2 πόλο

Φινάλε έχουμε σήμερα στην κανονική περίοδο της Α2 πόλο, αφού θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, Στο κολυμβητήριο του Βόλου, στις 13.00, θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ο.Υ.Κ.Β. και τη Νίκη, το οποίο έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τους βαθμούς με τους οποίους θα μπουν οι δύο ομάδες στα πλέι άουτ.

Οι ομάδες του Βόλου δεν κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου και αποκλείονται από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Εκείνο που τους απομένει είναι να διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.
Εκεί θα βρεθούν όσοι τερματίσουν στις τέσσερις τελευταίες θέσεις κάθε ομίλου (σύνολο 8). Θα παίξουν όλοι με όλους σε έναν γύρο (16-18 Ιουνίου και 14-16 Ιουλίου 2017) αλλά με κάποιο πλεονέκτημα για όσους τερμάτισαν ψηλότερα.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. είναι 6ος αυτή τη στιγμή με 10 βαθμούς, ενώ η Νίκη βρίσκεται στην 8η και τελευταία θέση με οκτώ πόντους, όσους έχει και ο 7ος Μίλων (η ομάδα της Νέας Σμύρνης υπερτερεί στην ισοβαθμία των «κυανολεύκων).
Αγωνιστικά προβλήματα στον Ο.Υ.Κ.Β. δεν υπάρχουν και έτσι οι πολίστες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Θωμάς Μεφσούτ είναι οι: Θεοδόσης Βόντζος (τερμ.), Στέργιος Παπαβασιλείου, Ιάσων Μάρκου, Ζαφείρης Χαλάς, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Μαρινάγης, Ευθύμης Δημητρίου, Κώστας Καραΐσκος, Γιώργος Στεργίου, Χάρης Βαφειάδης, Δημήτρης Τσιανάκας, Παναγιώτης Γιάγκος, Νίνο Νάσιος (τερμ.), Γιάννης Μαρινάγης, Χρήστος Κουφιδάκης, Μάνος Καραΐσκος, Αλέξανδρος Νασιάκος, Βασίλης Βλιώρας.
Από πλευράς Νίκης αναμένεται να μην παίξουν ο Σπύρος Τζαμτζής για προσωπικούς λόγους και ο τραυματίας Νίκος Καραγκούνης. Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας θα παρατάξει την ακόλουθη σύνθεση: Βασίλης Παρασκευάς (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Μάριος Βάτσος, Γιάννης Κανάκης, Λάμπρος Μακρής, Μανώλης Γκατζούνας, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Νίκος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πισσίας, Σταύρος Γιαβαρίδης, Γιάννης Μόσιος (τερμ.), Άγγελος Μαρτζούχος, Δημήτρης Γλούμης.

Το πρόγραμμα
Τα παιχνίδια (με ώρα έναρξης 13.00) και οι διαιτητές στη σημερινή 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 πόλο έχουν ως εξής:
Κολ. Βόλου, Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη: Σταυρίδης, Κατσώνης.
Κολ. Ν. Σμύρνης, Μίλων-Ν.Ε. Πατρών: Βόσικας, Δερελής.
Κολ. Χαλκίδας, Ν.Ο. Χαλκίδας-Νηρέας Γέρακα: Μπουδραμής, Δασκαλοπούλου.
Κολ. Ηλιούπολης, Γ.Σ. Ηλιούπολης-Α.Ε. Χαϊδαρίου: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις