Υποχρεωμένη η ΑΕΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό

Υποχρεωμένη να «επανορθώσει» για την γκέλα με τον Πανιώνιο και να αποδείξει ότι μπορεί να ξαναγίνει αφεντικό των πλέι οφ είναι η ΑΕΚ. Με την ήττα από τους «κυανέρυθρους» και όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ να έχουν σβήσει το διπλό της Τούμπας, η «Ένωση» θα επιδιώξει το πρώτο από τα βήματα που χρειάζονται

για την κατάκτηση της κορυφής του μίνι πρωταθλήματος.
Απέναντι λοιπόν σε έναν αντίπαλο «πληγωμένο» αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα μοιάζουν αδικαιολόγητοι αν δεν πανηγυρίσουν το απαραίτητο τρίποντο στο ΟΑΚΑ (20:30, NovaSports 2).
Εκεί όπου η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί σήμερα με αρκετές αλλαγές. Όχι στο σύστημα (αφού ο Ανδαλουσιανός δείχνει διατεθειμένος να εμπιστευτεί ξανά το 4-3-3) αλλά στα πρόσωπα. Με τους Βάργκας, Πατίτο και Γκάλο λοιπόν να μένουν εκτός αποστολής και τους Μάνταλο-Γαλανόπουλο να επιστρέφουν, ανάσες φαίνεται ότι θα πάρει και ο Σιμόες. Θεωρείται πιθανότατο, δε, ότι στο τέρμα θα επιστρέψει ο Ανέστης αντί του Μπάρκα.
Με αυτά τα δεδομένα, στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Γιόχανσον σε ρόλο «σκούπας» και οι Γαλανόπουλος-Αϊντάρεβιτς ως εσωτερικοί χαφ. Όσο για την τριάδα της επίθεσης, οι Μάνταλος-Χριστοδουλόπουλος θα είναι στα άκρα και προωθημένος θα είναι ο Αραούχο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις