Τελειώνει το… μαρτύριο για τον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Για την Ηγουμενίτσα αναχώρησε σήμερα το πρωί 21/5 η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17.00 στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με νίκη, προκειμένου να κρατήσουν, τουλάχιστον, την 3η θέση στη βαθμολογία και να μην υποχωρήσουν στην 4η, στην περίπτωση που ο Διαγόρας Σεβαστής νικήσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας εντός έδρας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σταύρου και Ζώνα, των τραυματιών Οικονόμου, Πότσι, Ιωαννίδη, Κολημήτρα. Επίσης, οι Δωματάς και Μασάντο έχουν φύγει από το Βόλο και αποτελούν παρελθόν.
Με βάση τους παίκτες που έχουν απομείνει, δεκαέξι τον αριθμό, η ενδεκάδα θα αποτελείται πιθανότατα από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπουργάνης, με τον Στουρνάρα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Α. Κόκα το αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι δύο εκ των Ντόικιτς, Χολέβα, Παπαϊωάννου. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σκανδάλης, Δ. Κόκας, Ευθυμιάδης και Κέρι, ο Αναστασίου θα κινείται πίσω από τον Φλίγκο. Στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται επίσης και οι Κατσούλης, Πατσής, Αγγελής και Σπηλιώτης.
Το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα έχει οριστεί να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γιούργας από την ΕΠΣ Κέρκυρας, με βοηθούς τους Γεώργιο Ξηρομερίτη και Ιωάννη Μίχο, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Άρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις