Ο Κ. Μαρμαρινός κέρασε… την παραμονή, στην Αγ. Παρασκευή

Νίκη παραμονής στην κατηγορία πέτυχε η Αγ. Παρασκευή που επικράτησε στην έδρα της του Ηρακλή με 3-0, σε μιΑ αναμέτρηση που είχε απόλυτο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ζητούσαν τη νίκη που θα σήμαινε και παραμονή στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Τα δυο από τα τρια γκολ για τους νικητές, “κερασε” ο εορτάζοντας Κώστας Μαρμαρινός…

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο α΄ μέρος, όταν έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να προηγηθούν, στο ίδιο διάστημα οι νεαροί παίκτες της γηπεδούχου έδειχνα ιδιαίτερα αγχωμένοι.
Αδιαμφισβήτητα ανώτερη η Αγ. Παρασκευή στο β’ 45λεπτο, όταν οι ποδοσφαιριστές της δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, που είχαν τις δυο και μοναδικές καλές στιγμές τους, μετά το 3-0.
Ο παίκτης που άλλαξε τη ροή του αγώνα, ήταν για την Αγ. Παρασκευή ο εορτάζοντας Κώστας Μαρμαρινός, που μετουσίωσε σε γκολ τις ως τότε ανούσιες επιθετικές ενέργειες των συμπαικτών του. Σκόραρε το πρώτο γκολ της νίκης κι έβαλε το κερασάκι στην «τούρτα» της παραμονής, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ.
Στο 8′ ο Λιάκος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο πλάσαρε έκτος της εστίας του Τσιτσιρίκου, στην πρώτη καλή στιγμή του Ηρακλή. Στο 40′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ασλάνογλου, κεφαλιά του Γούτσιου, η μπάλα πήγαινε προς την εστία, ωστόσο οι παίκτες της Αγ. Παρασκευής πρόλαβαν να διώξουν.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (46΄), ο Καραγιάννης έκλεψε τη μπάλα περίπου στο χώρο του κέντρου, βγήκε στην αντεπίθεση, ωστόσο με το πλασέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σακελλαρίου.
Στο 51΄ο Αγραφιώτης ανατράπηκε, υποδείχτηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρμάρινος, κάνοντας το 1-0.
Στο 72′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καραγιάννης βρέθηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, όπου ψύχραιμα στόπαρε τη μπάλα και σούταρε, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έκανε το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κώστα Μαρμαρινού, από σημείο μεταξύ του κέντρου και της μεγάλης περιοχή, σημαδεύοντας την εστία του Σακελλαρίου, με τη μπάλα σχεδόν να γλύφει την οριζόντια δοκό και να καταλήγει στα δίχτυα.
Στα χαρακτηριστικά στοιχεία της αναμέτρησης και η τελευταία εμφάνιση του Φώτη Αγραφιώτη, που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Τσιγκλιφής (70′ Κούκιος), Λούμπαρδος, Σιγάλας, Λιάτσικος, Μπόλης, Αγραφιώτης, Καραγιάννης, Κόφφας (46′ Μαρμαρινός), Καλαμίδας (74′ λ.τρ. Γιάτσιος)
ΗΡΑΚΉΣ Β: Σακελλαρίου, Λιόλιος, Γούτσιος, Τζιόλας (55′ λ. τρ. Μακρής), Μανούσος, Μπέσσας, Γκινίδης (60′ Τρελόπουλος), Κατσαμπέκης, Λιάκος, Ασλάνογλου, Βλιώρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις