Α’ ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 29η και προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος για την Α’ ΕΠΣΘ, όπου είχαμε το ουσιαστικό τέλος της χρονιάς, δεδομένου ότι τα σημερινά αποτελέσματα έδωσαν και την τελική κατάταξη των ομάδων, καθιστώντας ως τυπική τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστική, το επόμενο σαββατοκύριακο…

Σε ότι αφορά την παραμονή στη Α’ τοπική κατηγορία, η Αγ. Παρασκευή ήταν αυτή που κατάφερε να την εξασφαλίσει, με τη νίκη που έκανε επί του Ηρακλή με 3-0, παρόλο που ο Απόλλωνας έκανε κι αυτός τη δική του δουλειά, κερδίζοντας τη Σκιάθο με 1-0, αφού η διαφορά των δυο ομάδων παρέμεινε στους 4 πόντους κι ενώ απομένει μια αγωνιστική.
Η τρίτη ομάδα που θα μπορούσε να εμπλακεί σε σενάριο υποβιβασμού ήταν η Σκόπελος, η οποία ωστόσο επικράτησε στην έδρα της επί του Διαγόρα με 2-0, έφτασε στους 30 πόντους έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση της στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΘ και την επόμενη χρονιά.
Για τον Απόλλωνα αυτή ήταν και τυπικά η τελευταία αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα, αφού την 30η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την ΑΕ Διμηνίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και είναι η άλλη ομάδα που υποβιβάζεται στην Β ΕΠΣΘ.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά…
Ακρόπολη- Παγασητικός 1-2
Αίας- Άρης 2-1
Σαρακηνός- ΓΣ Αλμυρού 1-2
Σκόπελος – Διαγόρας 2-0
Απόλλων – Σκιάθος 1-0
Αγ. Παρασκευή – Ηρακλής 3-0
Πύρασος – Θησέας 1-0 
ΑΕ Διμηνίου – Πρωτεσίλαος 0-3 αα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις