Κ. Μπράτσος: Η ενέργεια του Μπίκα τιμά το ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Θεσπρωτό εξήρε την ενέργεια του Χάρη Μπίκα να παραδεχθεί στον διαιτητή πως σημείωσε γκολ με το χέρι, το οποίο και ακυρώθηκε, ενώ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά.

Ευχήθηκε η ομάδα να βρει το δρόμο της μέσα από υπομονή και συνέπεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:
«Θα ήθελα να ξεκινήσω αντίστροφα τις δηλώσεις μου και να ευχαριστήσω παρά πολύ την αντίπαλη ομάδα, τον συνάδερφο προπονητή, τους ανθρώπους της διοίκησης του Θεσπρωτού για τη φιλοξενία που μας παρείχαν. Θα ήθελα να εξάρω μια ενέργεια, που είναι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Την ενέργεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας, Χάρη Μπίκα, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ που πέτυχε και θα ισοφάριζε το παιχνίδι (σ.σ. σκόραρε με το χέρι). Σεβάστηκε τον τερματοφύλακά μας, τον νεαρό Μπουργάνη. Αυτές οι ενέργειες τιμούν το ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Να αναφέρω πως ο Σάκης Κατσούλης ήταν δύο μέρες στο νοσοκομείο με βαριά ίωση και δεν ήταν σήμερα μαζί μας, ο Βαγγέλης Αγγελής, ένα παιδί που θα μπορούσαμε να του δώσουμε ευκαιρίες είχε ένα βαρύ διάστρεμμα στην προπόνηση και δεν ήταν στην αποστολή.
Ήρθαμε με μια ελλιπή ομάδα, παρόλα αυτά τα παιδιά είχαν ψυχή και πάθος, τίμησαν την φανέλα του Ολυμπιακού και κατάφεραν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και μεγαλύτερο σκορ.
Αν αναλογιστούμε την κούραση από το ταξίδι, την έλλειψη κινήτρου, όλα για μας είναι θετικά.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους. Να ευχαριστήσω τα παιδιά μου, γιατί πραγματικά τα νιώθω σαν παιδιά μου, από πέρυσι το καλοκαίρι όταν άρχισε να συγκροτείται αυτή η ομάδα.
Να πω ευχαριστώ σε όσους μας πίστεψαν. Είμαστε εδώ, τους δικαιώσαμε, μας έριξαν στα βαθιά και κολυμπήσαμε. Ίσως να μην δικαιώσαμε αυτούς που θεωρούν μειονέκτημα να κατάγεσαι από το Βόλο. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει το δρόμο του, μέσα από υπομονή, συνέπεια και καλή πρόθεση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις