«Φινάλε» με εντός έδρα νίκη για Πύρασο

Με νίκη έκλεισε τις εμφανίσεις μπροστά στους φιλάθλους του ο Πύρασος, που επικράτησε 1-0 του Θησέα στον τελευταίο αγώνα έδρας για τη φετινή σεζόν. Αρκετές οι καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες, ο Ζαχαράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 55′, σημείωσε το τέρμα που έκρινε το νικητή της συνάντησης…

Ο Θησέας με την ήττα που υπέστη στην Ν. Αγχίαλο από τον Πύρασο έδωσε τέρμα σ’ ένα εντυπωσιακό σερί που ξεκίνησε τη 19η αγωνιστική και είχε μόλις μια ισοπαλία (25η αγωνιστική με Άρη) πέρα από τη σημερινή ήττα.
Στο 1′ πλασέ του Βλάχου από το ύψος της μεγ. περιοχής, λίγο άουτ. Στο 5′ σουτ του Αναστασίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, επίσης άουτ. Στο 26′ πλασέ του Κατή μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Στούκας. Στο 36′ Ο Κοτζαθανάσης έκοψε τον Ισά πριν σουτάρει από καλή θέση. Στο 40′ σε πάσα του Κατή, ο Δαμάσκος από κοντά έκανε δύο σουτ, το πρώτο κόντραρε σε αμυντικό, το δεύτερο μπλόκαρε ο Στούκας ίσως στην πιο θεματική φάση του α’ μέρους.
Στο β μέρος, ο Δαμάσκος πρόλαβε έξοδο Στούκα, πλάσαρε κι έδιωξε ο Γαρυφάλλου λίγο πριν η μπάλα μπει γκολ στο 52′ όπου οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν, για να έχουμε στο 55′ το 1-0 με συρτή εκτέλεση φάουλ του Ζαχαράκη από πλάγια αριστερά. Στο 64′ καλοχτυπημένο φάουλ του Κοτζαθανάση λίγο άουτ.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Φούκης, Μαλισσόβας, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης (85′ Σταντσούρης), Ζαχαράκης, Κόκκας (58′ Βαν ντε Γουίχε), Δαμάσκος, Κατής, Σφάκας.
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Γαρυφάλλου, Ταυρής, Ισά, Λάμπρου (77′ Βεργοζήσης), Βλάχος, Γκουγκούδης, Μουσαλάρι (63′ Βουρδάκης).
*Από πλευράς Πυράσου η νίκη αφιερώνεται στον Πρόεδρο της ομάδας Άκη Στάμο και στους εορτάζοντες σήμερα, Γεν. Αρχηγό Κώστα Τζουμερκιώτη, τους ποδοσφαιριστές Κώστα Μαλισσόβα και Ντίνο Σκαρλάτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις