Ο Ο.Υ.Κ.Β. πήρε το ντέρμπι με τη Νίκη

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο, με τον Ο.Υ.Κ.Β να κερδίζει με 12-7 τη Νίκη στο κολυμβητήριο του Βόλου, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον 2ο όμιλο και θα μπει στα πλέι άουτ με +2 βαθμούς. Αντίθετα η Νίκη παρέμεινε τελευταία και θα παλέψει για τη σωτηρία ξεκινώντας χωρίς βαθμούς τα πλέι άουτ.

Την επιτυχία αυτή διοίκηση, τεχνική ηγεσία και υδατοσφαιριστές την αφιέρωσαν στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου Γιάννη Αντωνόπουλου, ενώ αυτός ήταν ο λόγος που τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στην έναρξη της αναμέτρησης.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στην επιτυχία. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2, στις υπόλοιπες τρεις περιόδους ο Ο.Υ.Κ.Β. πάντα μπροστά στο σκορ, με τους νικητές να παίρνουν τη διαφορά στο σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο, για να κλείσει το ημίχρονο με τον Ο.Υ.Κ.Β. να προηγείται με 6-3.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Κατσώνης.
Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 3-2, 3-2.
Ο.Υ.Κ.Β. (Μεφσούτ): Βόντζος, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Χαλάς 1, Κολημήτρας 3, Χρ. Μαρινάγης 2, Δημητρίου 1, Κ. Καραΐσκος, Στεργίου 3, Βαφειάδης, Τσιανάκας, Γιάγκος 2, Νάσιος, Νασιάκος, Κουφιδάκης.
ΝΙΚΗ (Μπλάνας): Παρασκευάς, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Αλ. Παπαδημητρίου, Μακρής, Βάτσος, Κανάκης, Ν. Παπαδημητρίου, Πισσίας 2, Γιαβαρίδης 2, Γκατζούνας, Μόσιος, Μαρτζούχος 1, Γλούμης 2.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο είναι τα παρακάτω:
Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη 12-7
Ν.Ο. Χαλκίδας-Νηρέας Γερ. 13-11
Ηλιούπολη-Α.Ε. Χαϊδαρίου 8-9
Μίλων-Ν.Ε. Πατρών 3-3

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Νηρέας Γερ. 36
2. Ν.Ο. Χαλκίδας 33
3. Ηλιούπολη 25
4. Α.Ε. Χαϊδαρίου 20
5. Ν.Ε. Πατρών 16
6. Ο.Υ.Κ.Β. 13
7. Μίλων 9
8. Νίκη 8