Σ. Θεοδοσιάδης: «Μεγάλη ομάδα η Νίκη, θα βρει το δρόμο της»

“Ήμασταν τυχεροί και οι δύο προπονητές που οι παίκτες βγήκαν υγιείς από τον κακό αγωνιστικό χώρο” τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Νίκη ο Σάκης Θεοδοσιάδης, δίνοντας το στίγμα της προσέγγισης των παικτών των δύο ομάδων στο παιχνίδι. Ο τεχνικός της λαρισαϊκής ομάδας αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο λέγοντας πως πρόκειται για μεγάλη ομάδα που σύντομα θα βρει τον δρόμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γιατί από σήμερα (σ.σ. χθες) και επίσημα πλέον στέφθηκαν πρωταθλητές του 2ου ομίλου. Δίκαιοι και άξιοι πρωταθλητές μετά από μια τεράστια προσπάθεια, μια προσπάθεια καθημερινότητας από 25 Ιουλίου και δικαίωση των κόπων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όπως και όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα. Ο καθένας από τον ρόλο του, από το μετερίζι του έβαλε το λιθαράκι για να φτάσουμε σ’ αυτή τη στιγμή.

Θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη χρονιά και ήρθαμε σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να προσπαθήσουμε και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, όπως και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία το σκορ. Σημασία έχει ότι σήμερα (σ.σ. χθες) δώσαμε τη δυνατότητα να παίξουν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω σε όλα τα παιδιά και της Νίκης Βόλου και τα δικά μου πολλά συγχαρητήρια, γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος για να παίζουν ποδόσφαιρο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα (σ.σ. χθες) για την προσέγγιση του παιχνιδιού, για το καθαρό παιχνίδι και φυσικά ήμασταν τυχεροί και οι δύο προπονητές που οι παίκτες βγήκαν υγιείς από τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της Νίκης και στον Στέφανο Ξηροφώτο καλό καλοκαίρι. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Νίκη Βόλου πολύ σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα. Μέσα από τη συλλογικότητα θα επανέλθει εκεί που της αξίζει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις