Ο Άνθιμος Γαζής ευχαριστεί και συγχαίρει…

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Άνθιμου Γαζή με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας και εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (27/5) με τον Μαγνησιακό για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή στην Β’ τοπική κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Άνθιμου Γαζή:
Εύχεται χρόνια πολλά στο Μέλος του Δ.Σ και νομικό σύμβουλο του συλλόγου κ. Μπάιμπα Κωσταντίνο, καθώς και στους ποδοσφαιριστές Θεοδώρου Κωσταντίνο, Μπρισμπέο Κώστα και Σιδηρόπουλο Κώστα και να είναι γεροί και δημιουργικοί.
Με την ευκαιρία της λήξης των φετινών πρωταθλημάτων αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την ΕΠΣΘ, την επιτροπή Πρωταθλήματος, καθώς και την επιτροπή διαιτησίας για την μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να αναβαθμιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που βιώνουμε..
Συγχαίρουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας που πέρυσι κατέκτησαν το κύπελλο ήθους και φέτος το Πρωτάθλημα στην Β’ τοπική πετυχαίνοντας ιστορική (2η άνοδος) στην Α’ κατηγορία στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου..
Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες του ομίλου μας που έδειξαν ήθος σε όλες τις αναμετρήσεις με τον σύλλογο μας, αφού δεν προέκυψε κάποια αντιπαλότητα ή παρεξήγηση.
Συγχαίρουμε τον ιστορικό Πηλέα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά την προχθεσινή νίκη στο μπαράζ αλλά και την γειτονική ΑΕ 2002 που απέδειξε πως διαθέτει μια καλή ομάδα και δίκαια τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον Πηλέα και στις Μικροθήβες και ευχόμαστε ο καλύτερος να ανέβει στην Α’ τοπική, ενώ από το ματς αυτό να κερδίσει το ποδόσφαιρο…
Ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε( έντυπα και ηλεκτρονικά) για την στήριξη και την προβολή του αθλήματος που υπηρετούμε και αγαπάμε.
Τέλος, καλούμε όλους τους φίλους-υποστηρικτές του συλλόγου, τους λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της πρώτης ιδρυθείσας ομάδας του Πηλίου, του ιστορικού Άνθιμου Γαζή να δώσουν το «παρών» την ερχόμενη Κυριακή (27/5/2017) και ώρα 11.00 π.μ, στο ΕΑΚ όπου θα αντιμετωπίσουμε σε αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ 2016-17 τον ιστορικό Μαγνησιακό, σε ένα ματς γιορτή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης.
Καλό καλοκαίρι σε όλους. Και από τον Σεπτέμβρη να είμαστε πιο σοφοί και φυσικά υγιείς ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε(παράγοντες-ποδοσφαιριστές-διαιτητές) με γνώμονα το καλό της νεολαίας του Βόλου και την ανύψωση του ερασιτεχνικού Αθλητισμού…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις