Μαντζανάς: «Δικαιώθηκε η προσπάθειά μας»

Δηλώσεις έκανε στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς. Ο ίδιος δήλωσε δικαιωμένος για την επιτυχία των «κυανόλευκων» και μίλησε ακόμα μία φορά για το κλίμα οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη Γενική Συνέλευση, αλλά και την σύσταση της ΠΑΕ που θα γίνει της επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Με το καλύτερο δυνατό τρόπο δικαιώθηκε η προσπάθεια τριών ετών. Ότι και να κάνεις αν δεν έχεις πλάνο, δεν μπορείς να πας πουθενά. Όταν βαδίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι προπονητές. Δικαίως νομίζω πετύχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το οικογενειακό κλίμα: «Για να μπορέσεις να πετύχεις κάτι, πρώτα πρέπει να έχεις δεμένα αποδυτήρια. Εμείς θέλουμε να λέμε ομάδα και να σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα Λάρισας. Αν δεν καταφέρναμε να κάνουμε μία ομάδα και μία οικογένεια δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν ο κ. Θεοδοσιάδης, που πέτυχε αυτό το πράγμα και τη σταθερότητα. Όλοι μαζί στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα. Εμείς με ηρεμία και υπομονή, μπορούσαμε να κάνουμε πολλά».

Για την Γ.Σ. και τη δημιουργία της ΠΑΕ: «Ο Απόλλων Λάρισας είναι μία ομάδα και τα άτομα που θα στελεχώσουν τον Ερασιτέχνη, αλλά και αυτά που θα βρεθούν στην ΠΑΕ θα λειτουργούν σαν μία ομάδα. Αυτή τη στιγμή πρόεδρος στον ερασιτέχνη είμαι εγώ και τα παιδιά που είναι από κάτω θα συνεχίσουν την προσπάθεια. Οι ίδιοι θα παραμείνουμε. Απλά θα γίνει μία διαδικασία για να νομιμοποιηθούν τα μέλη και από εκεί και πέρα από τη στιγμή που οριστεί και η ΓΣ της ομάδας θα συνεχίσουν να διοικούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στη νέα προσπάθεια της ομάδας. Ενώ θα γίνει και η ΠΑΕ, όπου θα έρθουν και κάποια άτομα που θέλουν να βοηθήσουν».

«Οι κουβέντες που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι για το τρόπο που θα οργανώσουμε τις ακαδημίες, πως θα φτιάξουμε διάφορα πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα για το πως θα γίνει η ΠΑΕ, αλλά πως θα γίνουν όλα τα άλλα. Μιλάμε όλοι συνέχεια για να βρούμε λύσεις. Βασικό είναι να δουλέψουμε με τις Ακαδημίες που είναι το εργαλείο μας. Με καλή διάθεση όμως πιστεύω πως θα πετύχουμε γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις