«Απίστευτο κυνηγητό από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική»

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Αστέρας Πετριτή είναι οι δύο ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που υποβιβάζονται στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννης Τρελλόπουλος ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ευχαριστήρια ανακοίνωση, με πολλές αιχμές.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Και κάπου εδώ το παραμύθι μας έφτασε στο τέλος κι ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Από τον Σεπτέμβριο έως και χθες, είδα μία ομάδα με πάθος, ψυχή και θέληση σε κάθε παιχνίδι, είδα από τον μεγαλύτερο, ως τον μικρότερο να είναι το ίδιο, είδα ένα σπάνιο πράγμα για τα ποδοσφαιρικά αποδυτήρια, δηλαδή να μην υπάρχει η λέξη «ρουφιανιά», μεγάλο πράγμα για μία ομάδα! Είδα, όμως, ένα απίστευτο κυνηγητό από την πρώτη ως και την τελευταία αγωνιστική, είτε από διαιτητές (να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε γραφικοί), είτε από ομάδες του Νομού μας, είτε από άλλες διάφορες ομάδες. Ε ναι, λοιπόν, όλοι μαζί τα καταφέρατε!

Δεν τα λέω αυτά, για να αποφύγω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τον υποβιβασμό, φυσικά έχουμε τις πιο πολλές, ούτε για να «χρυσώσω» το χάπι. Τα γράφω όλα αυτά για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έδιναν σε κάθε αγώνα την ψυχή τους, είτε ήταν από εδώ, είτε απ’ έξω! Που πάλευαν όλα τα παιχνίδια στα ίσια, χωρίς ποτέ να τους χαρίσουν τίποτα, μάλιστα στα 25 παιχνίδια υπήρχαν λάθη διαιτητικά εις βάρος μας. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πλέον, κι εκεί θα μείνουν! Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα, που εκτός από παίκτες κάποιες στιγμές έπαιζαν και άλλους ρόλους κι είναι τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα! Κι αν πίκρανα κάποιον ή τον στεναχώρησα, ζητώ δημοσίως συγνώμη! Στο ποδόσφαιρο, μένουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις και κάνει μόνο καλές φιλίες! Θέλω να ευχαριστήσω τους τέσσερις προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους φέτος, τον Νίκο Θεοδοσιάδη, την Ανθούλα Σαββίδου, την πρώτη γυναίκα προπονητή στην Ελλάδα, που ανέλαβε ένα δύσκολο κομμάτι, τον Δημήτρη Παπαγιαννούλη και τον Ηλία Βαλή. Ειδικά τους δύο τελευταίους, διότι κάθε Κυριακή έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό που έπρεπε να κάνουν, το έκαναν σε κάθε παιχνίδι. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την δουλειά που έβγαλαν στην πιο άσχημη περίοδο της ομάδας, είναι πρώτα άνθρωποι και μετά προπονητές και οι τέσσερίς τους.

Για το τέλος άφησα σκόπιμα έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ένα υπόδειγμα επαγγελματία, τον Πάνο Νάση, που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά. Πανάγο σε ευχαριστώ για τα όσα μας δίδαξες, είτε μέσα στο γήπεδο, είτε εμάς απ’ έξω, έχοντας τεράστια εμπειρία. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους φιλάθλους της ομάδας, που σε όλα τα ματς έδωσαν το παρόν! Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό! Τα καλύτερα έρχονται #forzaaxilleas».

mikriliga.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις