Στοίχημα: Με το No Goal στην Ουρουγουάη

Περιορισμένο είναι το σημερινό πρόγραμμα στο στοιχηματικό κουπόνι, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους αγώνες διαβάθμισης σε Γαλλία και Ιταλία, αλλά και στις αναμετρήσεις για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος του Betarades.gr.

“Σφιχτό” ματς στο Μοντεβιδέο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Νασιονάλ – Λανούς, όπου επιλέγουμε το Nο Goal σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η κατάσταση είναι ρευστή αναφορικά με τη βαθμολογία, καθότι εκκρεμεί η κατάληξη της ένστασης της Λανούς αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Σαπεκοένσε την περασμένη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Αργεντινής θεώρησε ότι ο αντίπαλος χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη (Λουίζ Οτάβιο), κατέθεσε ένσταση και περιμένει την απόφαση. Σε περίπτωση δικαίωσης, η Λανούς ανεβαίνει στους 10 πόντους, η Σαπεκοένσε θα υποχωρήσει στους 4 και έτσι το ματς με τη Νασιονάλ θα καθορίσει μόνο την πρωτιά, αφού και οι δύο οι ομάδες θα έχουν προκριθεί. Αμφότερες είναι “σφιχτές”, λογικά θα δούμε χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις Πάμε με το NG σε απόδοση 1.91.

Διπλό με κάλυψη για Ορλεάν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Παρί – Ορλεάν, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.08 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ διαβάθμισης στη Β’ Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί και Ορλεάν. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Ορλεάν, είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Παρί τερμάτισε στην 3η θέση της Νασιονάλ (Γ’ Κατηγορία) με 54 πόντους και θέλει να επιστρέψει στη Β’ Γαλλίας έπειτα από απουσία ενός έτους. Απ’ την άλλη, η Ορλεάν τερμάτισε στην 18η θέση της Β’ Γαλλίας, στο -5 απ’ την απευθείας παραμονή, σε θεωρητικό επίπεδο είναι το φαβορί για την παραμονή. Θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.08.

Παίρνει νίκη η Μπενεβέντο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπενεβέντο – Σπέτσια, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.22. Πρόκειται για τον πρώτο προημιτελικό των μπαράζ ανόδου στην Α’ Ιταλίας. Η αναμέτρηση είναι μονή, σε περίπτωση ισοπαλίας την πρόκριση παίρνει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δηλαδή η Μπενεβέντο. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρόκρισης, καθώς τερμάτισαν πιο ψηλά στην κανονική περίοδο και είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας, όπου σε 21 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα σημείωσαν 13 νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον αντίποδα, η Σπέτσια τερμάτισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (1-3-0), όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ, αλλά παράλληλα σκόραρε μόλις ένα. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων.

«Σφιχτές» άμυνες στην Τουρκία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Γκαζιαντέπσπορ, όπου επιλέγουμε το Under 159.5 σε απόδοση 1.83. Η Μπεσίκτας ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο την κανονική διάρκεια της σεζόν, αφού χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη 90-91 επί της Εφές τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τα ημιτελικά. Η Γκαζιάντεπσπορ έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο, κατάφερε να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και ήταν ακόμη καλύτερη τον τελευταίο 1.5 μήνα, όπου πήρε πέντε νίκες σε επτά ματς. Η Μπεσίκτας είχε την κορυφαία άμυνα της κανονικής περιόδου δεχόμενη μόλις 72.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στους δύο αγώνες με την Γκαζιάντεπσπορ δέχθηκε μετά βίας 60 πόντους (67-60 και 59-67). Είναι σίγουρο ότι στα πλέι οφ οι ομάδες θα είναι πιο «σκληρές» αμυντικά, βρίσκουμε λογική την επιλογή του Under 159.5 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις