Παίζει τα ρέστα της η ΑΕΚ!

Έναν ακόμη «τελικό» μέσα σε διάστημα λίγων ημερών παίζει απόψε η ΑΕΚ.

Μπορεί να μην κρίνεται κούπα όπως έγινε με το Κύπελλο, ωστόσο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20:30, NovaSports 1, sport-fm.gr) θα καθορίσει εν πολλοίς την τύχη της «Ένωσης» για πρωτιά στα πλέι οφ.

Κάτι που δεδομένης της διπλής ευκαιρίας που θα έχει να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότερο και από κούπα.

Χωρίς πολλές ελπίδες λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ θα σκοντάψει στη Νέα Σμύρνη (αφού ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί ελλιπέστατος απέναντί του) οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να ντουμπλάρουν τις νίκες με το «τριφύλλι».

Παρόλο λοιπόν που αυτό δεν θα είναι εύκολο (άλλωστε οι απουσίες και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν τον εμπόδισαν να παρουσιαστεί αξιόμαχος στο ΟΑΚΑ) η ομάδα του Χιμένεθ καλείται να εμφανίσει πρόσωπο αντίστοιχο με αυτό της πρεμιέρας στην Τούμπα. Και επ’ ουδενί με αυτό των δυο επόμενων αγώνων.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Ανδαλουσιανός αναμένεται να αφήσει κατά μέρος το rotation που τόσο συζητήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Χωρίς να έχει λοιπόν στη διάθεσή του Πατίτο και Βάργκας (τους οποίους δείχνει να μην υπολογίζει πλέον), τα κουκιά μοιάζουν μετρημένα για το 4-3-3 που κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει για τη Λεωφόρο.

Έτσι, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ντίντακ και ο Γκάλο (παρόλο που ο Μπακάκης τα πήγε καλά την Κυριακή) θα είναι στα άκρα των μετόπισθεν.

Στα χαφ είναι το μόνο ερωτηματικό, μιας και υπάρχει η περίπτωση να μείνει έξω ο καταπονημένος Σιμόες. Αν συμβεί αυτό, ρόλο «εξαριού» θα πάρει ο Γιόχανσον και μπροστά του θα παίξουν οι Γαλανόπουλος-Αϊντάρεβιτς. Αν όχι, ο Σουηδός θα είναι εκείνος που θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος.

Όσο για την επίθεση, θεωρείται απίθανο να υπάρξουν αλχημείες αυτή τη φορά, με τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν θέση στα άκρα και να πλαισιώνουν τον Αραούχο που θα βρίσκεται στην κορυφή.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις