Ολοκληρώθηκε η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού Β.

Ολοκληρώθηκε η έκθεση αρχειακού υλικού του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, η οποία φιλοξενήθηκε για πάνω από ένα μήνα σε αίθουσα της Λέσχης Βόλου. Η έκθεση, πλέον, μεταφέρθηκε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

«Έπεσε η αυλαία της έκθεσης αρχειακού υλικού του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 80 χρόνων της ομάδας μας, που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα της Λέσχης Βόλου.
Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας, αλλά και απλοί φίλαθλοι του ποδόσφαιρου και του αθλητισμού, επισκεφτήκαν την έκθεση, ξεναγήθηκαν και περιηγηθήκαν στα εκθέματα, ανανεώνοντας τις αναμνήσεις τους και βλέποντας σε φωτογραφίες την πορεία της ομάδας μας, τα 80 χρόνια ιστορίας της, τα κύπελλα, αθλητικό υλικό των θλητών και άλλες αναμνήσεις, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες έγραψαν τις απόψεις τους στο ειδικό βιβλίο που θα αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των φιλάθλων της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Βόλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της
κ. Αθανάσιο Χαρμάνη, μέλος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων, για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Μίλτο Μουστακαλή, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου PARK για το κέτερινγκ στα εγκαίνια, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους Austrian Boys για το αθλητικό υλικό που μας εμπιστεύθηκαν, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να έχει επιτυχία το εγχείρημα μας.
Η έκθεση μεταφέρθηκε στα γραφεία της ομάδας ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου και θα είναι στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται να ανανεώνουν τη μνήμη τους, αλλά και όλων όσων για πρώτη φορά θα έρχονται να συνεργαστούν με την ομάδα μας, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος και την ιστορία της».