Κούγιας: «Εκεί θα κριθεί η παραμονή του Ηρακλή»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας για την αφαίρεση τριών βαθμών και τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ υποστήριξε πως οι “κυανόλευκοι” έχουν πιθανότητες να ανατρέψουν στο διαιτητικό δικαστήριο την εις βάρος τους απόφαση με την οποία υποβιβάζονται στη Football League.

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον ArenaFM 89.4:

«Έπεσα έξω στο θέμα του Ηρακλή. Αλλά για να πω και το παράπονο μου , το θέμα ήταν τρίτο και ο Ηρακλής συμφώνησε με τον Λεβαδειακό να εξετασθεί πρώτο. Δεν ήμουνα εκεί, είχα δικαστήριο αλλά είχα ενημερώσει για αυτό. Είχα στείλει εκεί τον κ.Μάρκου αλλά για το θέμα ήθελα να μιλήσω εγώ. Περίμενα μήπως έρθει η απάντηση από το διαιτητικό, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

Η Λάρισα ψήφισε με τον νομικό σύμβουλο. Ο Ατρόμητος είχε ένα νομικό πρόβλημα με τον Κομπότη, γιατί όταν έπεσε κατηγορία, έπεσε εξαιτίας του Κομπότη.

Την Δευτέρα όταν και μίλησα ξανά στον ArenaFM 89.4 είπα ότι ο Κομπότης δεν έχει πολλές φιλίες στην Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε τον Ηρακλή, πήρε τον Λάμπρου και γενικότερα υπήρχε μια συμπάθια. Σήμερα όμως ψήφισαν όλοι με τον νομικό σύμβουλο. Έχει όμως ελπίδες ο Ηρακλής. Το θέμα θα κριθεί στις επιτροπές της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής θα προσφύγει εκεί. Αυτή δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μια απόφαση της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι ξεκίνησε το θέμα: «Ο δικηγόρος του Πουρτουλίδη(Ζελελίδης) απομυθοποίησε την έννοια της εξοφλήσεως. Πήγε και πήρε τα λεφτά από την εγγυητική, έτσι εξέπεσε η εγγυητική του Ηρακλή. Το λεπτό θέμα είναι η ενέργεια του ίδιου του Πουρτουλίδη. Στην αρχή είπε ξοφλήθηκα και μετά πήγε ζήτησε έκπτωση της εγγυητικής. Αν δεν είχε γίνει αυτή η ενέργεια δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ο Ηρακλής, αυτό το πρόβλημα το δημιούργησε ο ίδιος ο Πουρτουλίδης και ο δικηγόρος του. Αυτό δείχνει όμως και την προχειρότητα που δουλεύουν στο περιβάλλον του Ηρακλή».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομάδα που έσυρε τον χορό της εξυγίανσης είναι ο ΠΑΟΚ. Όταν βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να ψηφίζει κατά του Ηρακλή και ενώ τον βοηθήσει και σας το διαβεβαιώ εγώ.

Είναι άλλο να πέσει ο Ηρακλής για αδειοδότηση και άλλο να πέσει έτσι. Για το θέμα της αδειοδότησης είχε κάποιες πιθανότητες και ο Άρης να ανέβει κατηγορία.

Το θέμα είναι ότι ο Ηρακλής νομικά είναι ανυπεράσπιστος. Δεν έχει σοβαρή νομική υπεράσπιση».

Αναφορικά με την βαθμολογία του πρωταθλήματος: «Δεν επικυρώνεται η βαθμολογία μέχρι να βγει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Έχει τύχες εκεί ο Ηρακλής, θεωρητικά έχει πιθανότητες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις